ροή ειδήσεων

Toν Ιούνιο του 2016 έρχεται το Android 6.1


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη αναβάθμιση σε Android 6.1 θα είναι διαθέσιμη από την Google τον Ιούνιο του 2016...



Οι πληροφορίες αυτές παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν με κανένα τρόπο, αλλά είναι ενδιαφέρον να δει κανείς εάν θα βγουν τελικά αληθινές. Σύμφωνα με αυτές, εκτός από τη χρονική στιγμή κατά την οποία εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο το Android 6.1, σημειώνεται ότι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα permissions που εμφανίστηκε στο Android 6.0.
Μία σημαντική αλλαγή που εκτιμάται ότι φέρνει το Android 6.1 είναι η δυνατότητα χωρισμού της οθόνης σε δύο μέρη με δυνατότητα παράλληλης επεξεργασίας και στις δύο πλευρές της οθόνης για καλύτερο και πιο άνετο multitasking. Σύμφωνα με το Phone Arena, το Android 6.1 θα συνεχίσει, φυσικά, να φέρει το όνομα Marshmallow, κατά την προσφιλή τακτική της Google να μην αλλάζει το ψευδώνυμο στις επιμέρους αναβαθμίσεις του λειτουργικού της.
Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες πληροφορίες που μιλούν για εμφάνιση του Android N τον προσεχή Ιούνιο, δηλαδή μιας νέας έκδοσης του Android στο πλαίσιο του επόμενου Google I/O. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Google επιφυλάσσει κάποιες αλλαγές για το λειτουργικό της σύστημα, οι οποίες εκτιμάται ότι θα βοηθούν την παραγωγικότητα μέσα από την οθόνη μίας φορητής συσκευής.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *