ροή ειδήσεων

Βάζουν ταμπόν με αλκοόλ στον κόλπο τους, για να μεθύσουν πιο εύκολα!


-Η απίστευτη και επικίνδυνη νέα μόδα σε Αμερική και Ευρώπη
Μια απίστευτη νέα τρέλα είναι «της μόδας» τον τελευταίο καιρό, η οποία όμως θέτει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών κοριτσιών που τολμούν να τη δοκιμάσουν...


Πρόκειται για το... ταμποαλκοόλ, σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα βουτάει ένα ταμπόν στο αλκοόλ και στη συνέχεια το βάζει στον κόλπο της, ώστε να μεθύσει πιο γρήγορα και εύκολα.
Τη... μόδα αυτή ακολουθούν κυρίως έφηβα κορίτσια στις νυχτερινές τους εξόδους. Μια από αυτές ήταν και 16χρονη Φλόρα Χερνάντες από τη Μούρθια της Ισπανίας η οποία βούτηξε το ταμπόν της σε μπουκάλι βότκα και στη συνέχεια το τοποθέτησε στον κόλπο της. Όμως, η κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης αι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Το ταμπόν εισέρχεται στον κόλπο, απ' όπου το αλκοόλ απορροφάται και κυκλοφορεί στο αίμα πιο γρήγορα απ' ότι από το στομάχι, λόγω της λεπτής βλεννογόνου μεμβράνης», ανέφεραν οι γιατροί.
Ωστόσο, επειδή ακριβώς ο γυναικείος κόλπος είναι τόσο ευαίσθητος μπορεί πολύ εύκολα να μολυνθεί και να οδηγήσει τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ μπορεί να έχει και ακόμα πιο δυσάρεστες εξελίξεις. Πολλές μάλιστα μιλάνε για αφόρητο τσούξιμο μέχρι να αρχίσει να επιδρά το αλκοόλ.
Η μέθοδος αυτή θεωρείται ότι ξεκίνησε από την Αμερική, όπου κάποια κορίτσια πήγαν να διασκεδάσουν σε έναν σχολικό χορό και ήθελαν να πιουν και να μεθύσουν, χωρίς όμως να τις καταλάβουν οι γονείς τους. Έτσι, σκέφτηκαν αυτό το κόλπο και κατάφεραν να μεθύσουν χωρίς να «αποκαλυφθούν».
Η μόδα αυτή έχει ήδη εξαπλωθεί ανάμεσα στις έφηβες σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, αλλά και στις Σκανδιναβικές χώρες, χωρίς οι κοπέλες να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στον οποίο βάζουν τη ζωή τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *