ροή ειδήσεων

ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!


Είναι δυνατόν; Κι όμως αυτή η πληροφορία έφτασε στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline και οφείλουμε να την μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής:

Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/16 17:21

    Επί τέλους πια το κατάλαβαν ότι γινόταν βίαιος προσηλυτισμός στα νήπια με την δικαιολογία ότι αν θα πέθαιναν θα "έφερναν το προπατορικό αμάρτημα"!!!! Τώρα ποιο είναι αυτό το αμάρτημα ούτε οι «αντιπρόσωποι» του θεού το ξέρουν, αλλά δεν πειράζει, για τους βλάκες ας πουλήσουμε παραμύθια!! Βλέπεις λεφτά είναι αυτά, και πολλά μάλιστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/16 20:38

      Αγαπητέ μου φίλε, η βάπτιση είναι ένα χριστιανικό μυστήριο το οποίο και απευθύνεται σε χριστιανούς. Εσύ τη ζόρι τραβάς με την πίστη του άλλου?. Ασχολήσου με τα δικά σου πιστεύω και μην σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/16 21:59

      Μπράβο ρε Φίλε! δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που το πρώτο και μοναδικό σχόλιο που βλέπω είναι αυτό. Μαζί σου! Πολύ σωστος ο νόμος!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/16 18:38

      Προς τον 28/1/16, 8.38
      Η βάπτιση, καθώς και η θεία μετάληψη, έχουν μια εκπληκτική ομοιότητα με την αντίστοιχη του Ζωροαστρισμού (μονοθεϊστική θρησκεία όπως και πολλές άλλες στην αρχαιότητα) που κατά διαβολική σύμπτωση προηγείτο κατά πολύ του χριστιανισμού!!! λες να ..............!!! μπααααα δεν νομίζω!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/16 00:00

    ΝΑΙ μπράβο φίλε που το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει. Στην Ελλάδα Αυτό δε θα ισχύσει Ποτε. Δε θα επιτρέψουμε να γίνει.. Δε θα καταπατησουν Κ τη θρησκεία μας τώρα.. ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/16 18:32

      Προφανώς, όχι μόνο αδαής είσαι, αλλά και ανιστόρητος. Διάβασε Ιστορία, διάβασε το Ταλμούδ (Εβραϊκά ιερά κείμενα) "μελέτησε" την Π & Κ Διαθήκη από την μετάφραση των εβδομήκοντα, διάβασε τα "απόκρυφα ευαγγέλια" που σου κρύβουν επιμελώς για να μην δεις τι γράφουν (πχ του Πέτρου ή του Ιούδα), διάβασε τους Ρωμαίους ιστορικούς από τον 1ο π.Χ. έως 17ο μ.Χ. αιώνα και έλα μετά να το ξανασυζητήσουμε για το σε ποιόν θεό Ιεχωβά πιστεύεις!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/16 18:42

      Το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" το ξέρεις??????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/16 17:20

      Προς τον 29/1/2016, 12.00 "Εύκολα συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθινή συμφορά στην κοινωνία είναι όταν οι ενήλικες φοβούνται το φως (γνώση). Σωκράτης

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *