ροή ειδήσεων

Πως Απετραπη το Αιματοκύλισμα στο Νομισματοκοπειο με Ρωσικη Παρεμβαση! Βιντεο

Αποκαλυψη Σοκ: Πρωθυπουργός και Προεδρος της Δημοκρατιας κατω απο τις Εντολες του Εγκαθετου απο την (ΕΕ) Γιαννη Στουρναρα! 'Αυτος δεν ειναι Διοικητης της Τραπεζας Ελλαδος! Αλλα της Ελλαδας!'


Θυμαστε καποια Αρθρα που μιλούσαν για πραξικόπημα τον Βρυξελλων εναντίον της Κυβερνησης Συριζα;

Κατασκοπεια τον Γραφειον του Συριζα στην κουμουνδούρου,και ενα σωρο Σεναρια για την πτωση του Τσιπρα!Λοιπον Γράψτε λάθος, Κυριοι την πατησατε, ο Κατασκοπος,και Προδοτης τον Βρυξελλων, δεν ηταν αλλος απο τον ιδιο τον Ελληνα Πρωθυπουργο,Αλεξη Τσιπρα!

Ειμαι σιγουρος οτι παρα πολυ θα μου πειτε σιγα το νεο,και οτι το γνωριζατε αυτο...πολυ ορεα! Αυτο που δεν γνωριζετε ειναι η πραγματικες Αρμοδιοτητες του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, και αν εχει το Νομικο δικαιωμα να Διαταξει την ΕΥΠ να Φρουροι το Νομισματοκοπείο σε τυχον ενδεχόμενης εισβολής!

Η Αντιφασης των Δημοσιευμάτων, και η Ξεκαθαρη δηλωση του Γ. Στουρνάρα οτι εγω δημιουργήσα μηχανισμο προστασιας του Νομισματοκοπείου! Καθως και την παραμονη της Χωρας στο Ευρω! Θολωνουν αρκετα τα πραγματα!

Συμφωνα με τα δημοσιευματα,που ερχονται σε αντιθεση με τα λεγομενα του Γ. Στουρνάρας, εχουν ως εξης: Όπως αποκαλύπτεται ο πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο για εισβολή στα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος που φυλάσσονται στο Νομισματοκοπείο σήμανε συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.Μάλιστα έδωσε ο ίδιος εντολή και η ΕΥΠ ανέλαβε τότε να φρουρεί το Νομισματοκοπείο προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε επιχείρηση εφόδου. 'Ολα αυτά τα ωραία τα εγραψε το φιλοκυβερνητικο tvxs.gr! Γιατι ο Στουρναρας αλλα ειπε στο ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, πληροφορήθηκε από στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στα μέσα Ιουνίου ότι υπήρχε σχέδιο για παράλληλο νόμισμα, σχέδιο εισβολής στο νομισματοκοπείο,και μετάβαση στη δραχμή! Ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος έθεσε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε συναγερμό,με φρουρά της ΕΥΠ επιχείρησε να αποτρέψει τα σχέδια εισβολής στο Νομισματοκοπείο, και ξεκίνησε επαφές για να αποτρέψει την έξοδο της χώρας από το ευρώ , έχοντας αμεση τηλεφωνικη επαφη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενημερώνοντας για ολα αυτα τα ενδεχομενα ,με τον Προεδρο να λεει ο ότι προτιμά να παραιτηθεί από το να βάλει την υπογραφή του.

Ο Εμφυλιος μεσα στο Συριζα!

Ο Συριζα ειχε αποκοπη σε 2 κομματια την περιοδο της υποτιθεμενης διαπραγματευσεις με τους δανειστες μας, με τον Α.Τσιπρα να εχει παρει τις αποφασεις του, για υπογραφη του Τριτου Μνημονιου μαζι με την παραμονη της ελλαδας στην ζωνη του ευρω! Με την Αριστερα Πλατφορμα ως γνωστόν, να αντιτιθεται στα σχεδια του Τσιπρα, και να ζηταει το κεφαλι του Γ. Στουρνάρας, θεωρώντας τον και οχι αδικα ως το Δεξι χερι τον Βρυξελλων!

Πως αποφευχθηκε το αιματοκυλισμα στο Νομισματοκοπείο <<Με Ρωσικη Παρεμβαση>>

Μπορει ο Παναγιωτης Λαφαζανης επικεφαλής τοτε της Αριστερης Πλατφορμας, να αρνειται τα παντα περι εφοδου καταληψεις του Νομισματοκοπείου, αλλα τα Σεναρια λενε αλλα!
Πράγματι η Αριστερη Πλατφορμα θα επιχειρουσε μια θεαματικη επιχειρηση καταληψεις του Νομισματοκοπείου, στην περιπτωση μη υπογραφης Τσιπρα στο Τριτο Μνημονιο!
Ομως,υπηρχαν πληροφορίες<< Βάση Σεναρίων>> και λογω της καλης σχεσεις Λαφαζανης-Ρωσιας, οτι η Πρεσβεια της Ρωσιας στην Αθηνα, Προειδοποιησε τον Π.Λαφαζανη, να μην προβει στην οποιαδηποτε ενεργεια καταληψεις του Νομισματοκοπείου, καθως φρουρειται απο ενοπλους ,με εντολη Στουρναρα να προστατεψουν το Νομισματοκοπειο με καθε κοστος!

Το Βιντεο που τα αποκαλυπτει την Εντολης Στουρναρα στην ΕΥΠ!

Εχετε δει ποτε Διοικητη Τραπεζας Ελλαδος να διαταζει και να δινει εντολες σε σωμα ασφαλειας οπως ειναι η ΕΥΠ, να φρουρεί το Νομισματοκοπείο με ενοπλους;
Ουτε ο ιδιος ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που εχει την αρμοδιοτητα να διαταξει να γινει κατι τετοιο,δεν το έπραξε,και προτιμησε να παραιτηθεί!
Το ποιος κυβερναει την Ελλαδα! Σας αποκαλύπτω στο Βιντεο Αυτο:





Αρθρο Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *