ροή ειδήσεων

Οι καλόγριες που καλλιεργούν… κάνναβη


«Μοναχές» και «κάνναβη» ίσως δεν περιμένατε ποτέ να ταιριάξουν στην ίδια πρόταση,
αλλά υπάρχει μια «μονή» στην Καλιφόρνια που όλα γίνονται υπό τη φροντίδα του Θεού. Οι καλόγριες, στις ΗΠΑ είναι γνωστές ως «The Sisters of the Valley», καλλιεργούν κάνναβη στην πόλη της κεντρικής Καλιφόρνιας, Merced και πωλούν τα προϊόντα τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα Etsy.
Αξίζει βέβαια να αναφερθεί, ότι τα προϊόντα τους είναι αποκλειστικά για θεραπευτικούς σκοπούς κάτι που υποστηρίζουν και οι ίδιες οι καλόγριες οι οποίες έχουν κάτι σαν ιερή αποστολή, να διαδώσουν τα οφέλη της κάνναβης. Η «μονή» τους, είναι ένα τριάρι στις παρυφές της πόλης, πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής. Όταν οι επισκέπτες φτάνουν στο χώρο, η μοναχή Kate τους ζητά να περιμένουν έξω από την πύλη προκειμένου να τους αγιάζει με τον καπνό από ένα κομμάτι ξύλο από ένα δέντρο που της είχε χαρίσει ένας σαμάνος.



Η καλόγρια Kate ζει μαζί με την «αδελφή» της, την καλόγρια Darcy και τον νεότερο γιο της. Οι δυο μοναχές παράγουν και προωθούν υψηλής ποιότητας φαρμακευτικές αλοιφές και σκευάσματα με βάση φυσικά την κάνναβη- τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά.
Τα σκευάσματά τους, περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε CBD ή κανναβιδιόλη, μία ένωση κάνναβης που αποδεδειγμένα έχει θεραπευτικά οφέλη.
Ωστόσο, η καλλιέργεια των μοναχών κινδυνεύει στο μέλλον να χαρακτηριστεί παράνομη μιας και την περασμένη εβδομάδα, ψηφίστηκε ένας νόμος που απαγορεύει την καλλιέργεια κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς. Αν και η κάνναβη είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια, εντούτοις ο Κυβερνήτης έδωσε την ευκαιρία στις πόλεις να λάβουν τις όποιες δικές τους απαγορεύσεις- και η Merced ψήφισε να απαγορευτεί.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *