επικαιρότητα

Ο Μπρας αναλαμβάνει τα υδατοδρόμια!


Μετά το λιμάνι Ηρακλείου στα υδατοδρόμια!
Ο Γιάννης Μπρας αναλαμβάνει το project management του δικτύου των 26 υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου...


Τη στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία ανακοίνωσε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, που εντάσσεται στο γενικότερο αναπτυξιακό πλάνο της περιφερειακής αρχής, σε ότι αφορά υποδομές και τουρισμό.
Προσηλωμένος στον στόχο που είναι η συνεργασία με τους κορυφαίους στον τομέα τους, ο κ. Χατζημάρκος στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου παρουσίασε τον κ. Ιωάννη Μπρα, ο οποίος αναλαμβάνει το project management του δικτύου των 26 υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Οπως είπε, ο κ. Ι. Μπρας, επί πενταετία το τιμόνι του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ , έχει συνδέσει το όνομά του – μεταξύ των άλλων – με την αναμόρφωση και αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του λιμανιού του Ηρακλείου, το οποίο επί θητείας του απέσπασε πληθώρα διεθνών βραβείων και διακρίσεων, ενώ ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την κρουαζιέρα και τις καινοτόμες πρακτικές ανάπτυξης του προορισμού.
Η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με έναν από τους κορυφαίους στον τομέα των λιμενικών και τουριστικών υποδομών, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της περιφερειακής αρχής να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και να ολοκληρώσει το πρώτο δίκτυο υδατοδρομίων στην χώρα. Η πολυετής και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία του κ. Μπρα, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για επίτευξη του μεγάλου αναπτυξιακού στόχου που έχει θέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Όχι μόνο της ολοκλήρωσης του δικτύου των υδατοδρομίων, αλλά και της οργάνωσης και λειτουργίας τους με τρόπο σύγχρονο, που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των νησιών, των κατοίκων και των επισκεπτών τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξή τους ως τουριστικοί προορισμοί.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:
“Τον στόχο της δημιουργίας δικτύου Υδατοδρομίων στα νησιά μας, τον υπηρετούμε με αφοσίωση και μεθοδικότητα και καμία δυσκολία δεν θα κάμψει την αποφασιστικότητα μας να τον πετύχουμε. Η προσθήκη του Γιάννη Μπρά στην ομάδα υλοποίησης αυτού του έργου, φέρνει τον στόχο μας πιο κοντά. Οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι η εγγύηση ότι επιλέξαμε έναν Project Manager πολύ υψηλών προδιαγραφών όπως ακριβώς ταιριάζει στο Νότιο Αιγαίο και την προοπτική του.”
Ο κ. Ι. Μπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ανάπτυξη των δικτύου υδατοδρομίων είναι ένα σημαντικό έργο που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα μέσα από την αγαστή συνεργασία Περιφέρειας-Λιμενικών Ταμείων-Δήμων. Είναι ιδιαίτερη τιμή να συμβάλλω σε αυτήν την ανάπτυξη των προορισμών»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά