ροή ειδήσεων

Βρήκαν σκόρερ στο πρόσωπο του Ροδίτη Μανιά οι Γιαννιώτες


Οταν το 2008 ο Μιχάλης Μανιάς ανέβαινε από τη Ρόδο στην Αθήνα... για να φοιτήσει στα ΤΕΦΑΑ, σίγουρα δεν φανταζόταν την πρόοδο που θα σημείωνε στο ποδόσφαιρο.

Επαιξε σε Μοσχάτο, Ρουφ κι από εκεί, το καλοκαίρι του 2012, στον Απόλλωνα Σμύρνης της Φούτμπολ Λιγκ, που κέρδισε στο... νήμα τον Πανιώνιο, ο οποίος του παρουσίασε ως δέλεαρ τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα.

Ομως ο Μανιάς βρέθηκε στη Σούπερ Λίγκα έναν χρόνο μετά.

Τα 18 γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης τον έφεραν στον Αρη. Και από το καλοκαίρι του 2014 στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίον μετράει 13 γκολ και 4 ασίστ.

Πρώτη ήττα
Το 13ο του τέρμα ήταν αυτό με το οποίο η ηπειρωτική ομάδα άνοιξε το σκορ στη νίκη της (2-0) επί της Βέροιας, η οποία για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έχασε μακριά από την έδρα της, μετρώντας μέχρι προχθές το μεσημέρι 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο 25χρονος Μανιάς, όμως, με το γκολ στο 10΄ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του, την οποία εδραίωσαν δύο αμυντικοί: ο ακραίος οπισθοφύλακας της Βέροιας, Δημ. Γιαννούλης, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82΄ και ο διεθνής -με την εθνική Ν. Ζηλανδίας- στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος, που σκόραρε στο 84΄.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *