ροή ειδήσεων

Καλώς ήρθατε στην… ΤουρκΕλλάδα..


Βίντεο-σοκ καταγράφει τουρκική επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Λέσβο,όπου στην ακτή του ελληνικού νησιού, τους αναμένουν Τούρκοι και μάλιστα Τούρκοι με τζιπ με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας!
Στην παραλία αναμένει τους λαθρομετανάστες ολόκληρη ομάδα Τούρκων (ένας στην υποδοχή, άλλος στο τζιπ και άλλος τραβά το βίντεο!
Ο Τούρκος φαίνεται καθαρά στο βίντεο είναι αυτός που οδηγεί το φουσκωτό και όλα τελειώνουν «χαλαρά» με τις ελληνικές αρχές (ο Θεός να τις κάνει αρχές δηλαδή) να είναι εξαφανισμένες, όπως προβλέπεται άλλωστε…
Για το θέμα των μέτρων αποτροπής/πρόληψης εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα δεν τίθεται καν θέμα αφού τα σύνορα είναι διάπλατα ανοικτά για όποιον θέλει να έρθει, όποτε το θελήσει και με όποιο τρόπο.
Η «χώρα» είναι παραδομένη κυριολεκτικά στους Τούρκους διακινητές, και στην τουρκική Ακτοφυλακή βάσει συγκεκριμένης προδοτικής πολιτικής γραμμής.
Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο θέαμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά παγκόσμια. Καμία χώρα στην ιστορία δεν έχει βιώσει τέτοια απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αλλά και ούτε να έχει τόσο πολλούς εθνοπροδότες ταυτόχρονα στην εξουσία..
Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που το συγκεκριμένο φουσκωτό δεν είναι ένα αλλά 100 μαζί και αντί λαθρομεταναστών υπάρχουν τουρκικές ειδικές δυνάμεις; Απλά θα τους υποδεχτεί για ξενάγηση ο Καμμενος με τον Τσιπρα.
Η απάντηση είναι προφανής, αλλά ταυτόχρονα και απογοητευτική για την πλήρη διάλυση που επικρατεί στα θαλάσσια σύνορα του Α. Αιγαίου.
Ίσως να ήταν καλύτερα να μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν, μήπως και σταματήσει το ποτάμι των λαθρομεταναστών. Διαφορετικά αυτές τις εικόνες θα τις βλέπουμε για πολλά χρόνια. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *