ροή ειδήσεων

Άφαντοι οι Αγρότες της Ρόδου


Αναγνώστης: Σήμερα Κυριακή πέρασα από το Δημαρχείο της Ρόδου και είδα πάρα πολλα τρακτέρ παρκαρισμένα μπροστά από το Δημαρχείο ,αλλά ΔΕΝ είδα ούτε ΕΝΑΝ αγρότη ,ΓΙΑΤΙ ??? Αυτή είναι η επανάσταση που κάνετε? Τα τρακτέρ έξω και οι αγρότες στα καφενεία? Οι αγρότες στην Στερεά Ελλάδα είναι μέρα νύχτα στους δρόμους για τον αγώνα τούς και εσείς στην Ρόδο στον καναπέ και στα καφενεία? Και ακόμα κάτι δείτε τι έξοδα πληρώνει ένας επιχειρηματίας εδώ και χρόνια και τι ένας αγρότης που και αυτός στην ουσία επιχειρηματίας είναι .

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/16 01:30

    Εδω στην Ροδο οικονομαν καλά οι αγρότες και πρωι βραδι στα καφενεία ειναι και δουλεύουν οι δούλοι πακιστανοι με μισθό ξεφτηλα και όλα στην μαύρη χωρις ενσημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Asxete....makari na mporousame na tous dikiologousame na dixname k ta exoda tous....asxete

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/16 10:47

    ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ? ΧΑ ΧΑ ΜΗΝ ΧΕΣ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/16 12:14

    Βρες μου έναν Έλληνα που θέλει να δουλέψει στα χωράφια (να αντέχει), 8ώρο (07:00-15:00) και μισθό 30,00 € με εργόσημο ΟΓΑ (άρα 27,00 στο χέρι) και πες του να περάσει να ζητήσει δουλειά. Αλλά μην πει στην βδομάδα πάνω σταματάω πολύ σκληρή δουλειά, γιατί όσοι έρχοντε το ίδιο λένε... Επίσης οι αγρότες του κάμπου που κάθοντε στο κρύο, έχουν τελειώσει τις σπορές τους και αντί για καφενείο είναι στα μπλόκα. Οι αγρότες της Ρόδου με τον μικρό κλήρο, έχουν πολλές καλλιέργειες και δεν μπορούν να λείπουν από τα θερμοκήπια και τα υπαίθρια λαχανικά. Βλέπεις δεν παίρνουν οι Ροδίτες τις επιδοτήσεις που υπόσχετε ο κ. Αποστόλου στους αγρότες του κάμπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/16 12:45

    ολοι αφεντικα ειναι στη ροδο.πανε λαικη και δειτε τα ματσα τα λεφτα που βγαζουν απο τις τσεπες τους με 2 ευρω την ντοματα πεντε οι πιπεριες.επιδοτη τα παιδια τους,επιδοτηση για ξηρασια,επιδοτηση επειδη εβρεξε πολυ,επιδοτηση για τα φαρμακα.κατα αλλα το ασφαλιστικο τους πηραξε.δεν κοιτανε οτι εχουν ξεπουληθει τα χωραφια τους τα τρακτερ τους τα σπιτια τους στους γερμανους,που αυτοι στην ουσια ρυθμιζουν το ασφαλιστικο.Αυτοι επρεπε να ειναι στις επαλξεις των κινητοποιησεων αλλα κοιμουνται και οι γερμανοι αγρους αγοραζουν για φυστικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/16 14:43

      Μειομενο ρευμα ,χτιζουν και ενα σπιτι αντι την παραγκα και μετα εχουν ρευμα ολο το χρονο με μονο 80 Ευρώ ολο τον χρόνο. Και μειομενο πετρέλαιο 400 Ευρω τον χρονο ασφάλεια στο ΟΓΑ και ο επιχειρηματίας 800 Ευρω το δυμηνο.

      Διαγραφή
    2. 12.45 εχεις παει ποτε σου λαικη ΡΕ ΒΛΗΜΑ???????????????/

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/16 20:05

      λεφτά αφορολόγητα φυσικά ........ πόσοι χτυπάνε ταμειακή????

      Διαγραφή
    4. Den mporo na katalabw......afou ine toso kali doulia giati den kaliergoun oloi......????k na poulane k na oikonomane.....?k pane k ginonte "epixirmaties" oi asxetoi

      Διαγραφή
  5. Φιλε οι αγρότες ήμαστε εδω και συνεχίζουμε τον αγωνα μας, έχουμε μοιραστεί σε ομάδες για να μπορέσουμε να αντέξουμε το κρύο της νύχτας αν θες έλα να μας κανεις παρέα και να σε κεράσουμε ζεστο τσάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/16 23:24

      Δηλαδη την Κυριακή δεν είδα ουτε εναν αγροτη.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/1/16 20:04

    Από το 1985 έως σήμερα βάση στατιστικών της ΕΛΣΤΑΤ οι αγρότες πήρανε 100 δισεκατομμύρια σε επιδοτήσεις!!!!! είδατε πουθενά κανένα έργο σχετικό??? Μπορεί κάποιος αγρότης να μου πει ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ τον χρόνο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για την σύνταξή του στο κράτος????? Είναι αλήθεια ότι πληρώνετε μόνο 600 Ευρώ??????? και έχετε και την απαίτηση να σας πληρώνω εγώ ο μισθωτός τις συντάξεις σας και τα φάρμακά σας όταν από τα 15.000 μικτά τον χρόνο μου κρατάνε 2.200 Ευρώ για ΙΚΑ συν την εφορία??????? Είσαστε οι μαγελύτεροι φοροφυγάδες μαζί με τους γιατρούς, δικηγόρους και όλους τους γραβατωμένους!!! Ευτυχώς και η Τροϊκα που ήρθε να βάλει κάποια τάξη στο μπουρδέλο αυτό που λέγεται Ελλαδιστάν αλλά βλέπεις μαζί σας καήκαμε και εμείς γιατί εμείς σας χρηματοδοτούμε τα ταμεία σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/16 20:10

    Κατρούγκαλε προχώρα, πόσο δηλώνει κατά μέσον όρο ένας γεωργός (σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το 90% δηλώνουν 250 Ευρώ τον μήνα) μάλιστα!! 22% εισφορές στον ΟΓΑ όπως οι μισθωτοί, και μέσος όρος σύνταξης 100 Ευρώ!! όπως και οι μισθωτοί!!! ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ??? εσείς δηλαδή είστε πιό έξυπνοι ή πιό μάγκες που δηλώνετε ετήσιο εισόδημα 6.000 και παίρνετε σύνταξη 4.500!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε αν ειναι τόσο καλα έλα και εσυ να κονομησεις αν δεν εχεις χωράφια έλα να σου δωσω.
    Δεν εχεις γνώση καλα του θέματος και λες ανακρίβειες.
    Έχουμε βιβλία εσόδων εξόδων πληρώνουμε απο το πρώτο ευρώ 13% φόρο σην το 50% προκαταβολή σην τέλος επιτιδευματος 850 ευρώ και η ασφάλεια που ειναι 1500 το χρόνο. Δουλεύουμε όλο το χρόνο καθε μέρα 12 με 15 ώρες την ημέρα με ήλιο κρύο βροχή δεν πάμε με το πουκαμισάκι μας να δουλέψουμε 8 ώρες και να πάμε σπιτι. Αγρότες δεν ειναι μονο αυτοί που πανε στην λαϊκή που ειναι μια μικρη ομάδα σε σχέση με τον υπόλοιπο κλάδο.
    Αν ειναι τόσο καλα έλα και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *