ροή ειδήσεων

Πολικές θερμοκρασίες και παγετό προβλέπει η ΕΜΥ


Πολικές θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στη βόρεια Ελλάδα
οι αρνητικές θερμοκρασίες θα είναι διψήφιες, ενώ προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά σεΣποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά,Κυκλάδες και Κρήτη. Παγετός στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ολικός στα βόρεια.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από -08 έως 07 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους ολικός παγετός (η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες λίγες νεφώσεις, στα νότια τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις στα ανατολικά τοπικά αυξημένες με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με χιονόνερο. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τη θερμοκρασία από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου θα σημειωθεί χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία από -02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά τοπικές χιονοπτώσεις, αρχικά της κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, των νησιών του βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία της ανατολικής Στερεάς, της Ευβοίας, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στο Αιγαίο.


Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Παγετός όμως θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *