ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Επιχείρηση Απαγωγής Χριστοφοράκου στην Γερμανία ετοίμαζε η Ρωσική FSB- Μέτα από Ελληνικό Αίτημα!!!


Ένα σοκαριστικό σενάριο βγαίνει στην φορά με κάθε επιφύλαξη, με πηγή πίσω από αυτήν την είδηση να εμφανίζεται η Ρωσία!



Σημαδιακό ναι η όχι, η αποκάλυψη ανωνύμων κύκλων της πανίσχυρης Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσία Ασφαλείας γνώστη ως FSB, συμπίπτει με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτακη στην προεδρία της ΝΔ, αφήνοντας ένα μήνυμα με άρωμα Siemens!!!


Το χρονικο: Πως η νεοεκλεγείσα Κυβερνηση του Συριζα ζητησε Ρωσικη βοηθεια για την συλληψη Χριστοφορακου στην Γερμανια!!!


Απο την πρωτη εκλογή του Σύριζα στην εξουσία <<25 2015="">> Ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσιπρας μαζι με την υποτιθέμενη ρήξη με τους δανειστές μας, ηθελε να κανει μια θεαματική επιτυχία γροθιά στην διαφθορά και στο πολιτικό κατεστημένο, με το να ζητηθεί η έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, αλλα η Γερμανία εχει αλλη αποψη!


Το κόλλημα στην επιτυχία Τσιπρα ως προς την εκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, ακούγεται στο ονομα<< Γερμανική Δικαιοσύνη>> Η γερμανική κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, λέει το Βερολίνο για την υπόθεση της Siemens,προσγειώνοντας στην γερμανικη πραγματικοτητα τον ελληνα πρωθυπουργό!


Το μινι υπουργικό συμβουλιο, και η αποφαση για τον ρολος της ΕΥΠ στην επιχειρηση Συλληψης Χριστοφορακου!



Σε ενα μινι ακρως μυστικο και εμπιστευτικο υπουργικο συμβουλιο 5 ατομων της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, συζητήθηκε το ενδεχομενο μιας μυστικης επιχείρησης συλληψης του Χριστοφοράκου στην Γερμανια! Για το ενδεχόμενο αυτο ζητήθηκε η συμβολή της ΕΥΠ,ωστε να συνταξει μια εκθεση κατα ποσο ρεαλιστικο και επιτυχές θα ειναι κατι τετοιο!


Η Διαδικασία εξελίχθηκε ταχύτατα και κατεπειγον, με την ΕΥΠ να εχει σε πολυ μικρο διαστημα ετοιμη την εκθεση,που ομως εφερε νεα απογοητευση στην Κυβερνηση!


Συμφωνα με την ΕΥΠ το ενδεχόμενο μιας Αρπαγης του Χριστοφορακου απο τα χερια των Γερμανικων Μυστικων Υπηρεσιων που τον προστατευουν, και συγκεκριμένα 6 ατομων προσωπικης φρουρας, ειναι δυσκολο και επικινδυνο ως προς την εξουδετέρωση τους……που δεν θα ειναι αναιμακτη, και γρηγορα θα γινει αντιληπτη, με το ενδεχομενο διαφυγης απο την γερμανια μαζι με τον χριστοφορακο,να καθίσταται ακρως δυσκολο!


Ο φιλορωσος υπουργος της κυβερνησης ριχνει την βομβα για βοηθεια απο την Ρωσια!


Με τα ενδεχόμενα ολα να ειναι κατα, ακυρώνεται η οποιαδήποτε σκεψη να πραγματοποιηθει μια τετοια επιχείρηση, μεχρι που πεφτει μια προταση βομβα απο φιλορώσο υπουργο,που τωρα εχει αποχώρηση απο την κυβερνηση του συριζα, στο να ζητηθει η βοηθεια και η συνδρομη απο την Ρωσια! Οι πρωτες διερευνητικες επαφες πραγματι γινονται στην Ρωσικη πρεσβεια στην Αθηνα, αλλα και μεσω των Υπηρεσιων της ΕΥΠ και FSB, με την Ρωσικη πλευρα να μην απανταει ουτε θετικα αλλα ουτε και αρνητικα! Απο την ρωσικη πλευρας ζήτησαν χρονο για να συνταξουν και απο την μερια τους μια εκθεση συλλογης στοιχειων αλλα και εκδόχων που μπορουν να συντελεσουν να πραγματοποιηθεί με επιτυχια μια τετοια επιχειρηση!


Η Ρωσικη Ρητρα! Τι ζητησαν,και γιατι η επιχειρηση Αρπαγης Χριστοφορακου εμεινε στα χαρτια!


Απο την πρωτη στιγμη η Ρωσικη Υπηρεσία FSB εβαλε ως ρητρα οτι εφόσον παρει το οκ απο την ρωσικη κυβερνηση για να πραγματοποιηθεί η επιχειρηση , ο Χριστοφορακος θα μεταφέρονταν απο την Γερμανια απευθειας στην Ρωσια, οπου εκει θα παρεμενε για ενα μικρο χρονικο διαστημα σε μυστικη τοποθεσια με υψηλη φρουρηση, εκει θα πραγματοποιούνταν και η πρωτες ομολογιες…..στην ευγενικη γλωσσα,γιατι στην ρωσια δεν γινονται καταθεσεις ετσι απλα, προηγείται η Ανακριση που λυνει την Γλωσσα! Για αλλη μια φορα φαίνεται οτι οι Ρωσοι δεν εμπιστευονται τις ελληνικες αρχες, και ηταν πεπεισμένοι οτι με το που θα πατησει το ποδι του στην ελλαδα o Xριστοφορακος θα κινδυνεύσει η ζωη του!!!


Το αδοξο τελος!


Το Ξαφνικο τελος του καθε σεναριου συλληψης Χριστοφορακου, ηρθε με το ωραιο πρωινο της 13 Ιουλίου και με την σύναψη-υπογραφη του τριτου μνημονιου απο τον Α.Τσιπρα!


Εκει μπηκαν στο χρονοντούλαπο οχι μονο η υπόθεση Χριστοφοράκου,αλλα η εθνικη κυριαρχια της Ελλαδας……με τους ρωσους να μενουν με το στομα ανοιχτο, και να καταλαβαίνουν μια και καλη με τι κυβερνηση μορφωμα πηγαν να πλεξουν!!!


(Προσοχη το Αρθρο Αυτο ειναι Βαση <<Πηγη>> Κάποιων Σεναρίων που δεν μπορουν να εξακριβωθούν κατα ποσο ειναι Αληθινα)


Αρθρο Σπυρος Πριφτης


email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *