ροή ειδήσεων

Η Microsoft, κατά λάθος, αποκαλύπτει την ύπαρξη του Lumia Phone X - βιντεο


Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η Microsoft πρόκειται να λανσάρει
εντός του Φεβρουαρίου την τελευταία της Lumia συσκευή, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη σε μία ολοκαίνουργια σειρά smartphones.
Η εν λόγω πληροφορία έδεσε τέλεια με προγενέστερη φήμη που ήθελε την αμερικανική εταιρεία να λανσάρει σύντομα μία σειρά συσκευών κάτω από το brand Surface Phone. Τελικά, φαίνεται ότι το «μυστήριο» λύνεται με υπαιτιότητα της ίδιας της Microsoft.
Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft China ανέβασε ένα βίντεο που προβάλλει τον τρόπο λειτουργίας του Continuum συμπληρώνοντας ότι η εν λόγω λειτουργία είναι διαθέσιμη με τις συσκευές Lumia 950, Lumia 950 XL, Acer Jade Primo και… Lumia Phone X.
Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες αναπαρήγαγαν το επίμαχο βίντεο στα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα με αποτέλεσμα το θέμα να λάβει διαστάσεις. Ωστόσο, η Microsoft προτίμησε την οδό της σιγής και του μη σχολιασμού.
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το Lumia Phone X δεν είναι άλλο από το Surface Phone. Το γεγονός ότι το Surface Phone φημολογείται ότι θα έχει επεξεργαστή Intel Atom και 4GB μνήμης RAM, άρα θα υποστηρίζει άνετα τη λειτουργία Continuum, συμβάλλει στην ταύτιση των δύο συσκευών.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει το Digital Trends, η ομάδα ανάπτυξης του νέου Surface δεν έχει καμία σχέση με τη Microsoft Mobile, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των συσκευών Lumia. Μοιάζει δηλαδή λίγο περίεργο συσκευές που προέρχονται από διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης να εντάσσονται στην ίδια σειρά προϊόντων (Lumia).
Φυσικά, δεν αποκλείεται να πρόκειται απλά για ένα λάθος στην περιγραφή της επίμαχης συσκευής εκ μέρους της κινεζικής Microsoft. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται απίθανο να πρόκειται για το Lumia 650 καθώς λέγεται ότι αυτό θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 210 ή 212, ενώ η υποστήριξη του Continuum «απαιτεί» επεξεργαστές Snapdragon 617, 808 ή 810.
Άλλο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για κάποια άλλη συσκευή της Microsoft, όπως τα Lumia 750 και Lumia 850, αν και ειδικά για το πρώτο είναι δύσκολο καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει μνήμη μόλις 1GB, δηλαδή σαφώς λιγότερη από αυτή που απαιτεί η λειτουργία Continuum.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *