ροή ειδήσεων

Ποια είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2,5 εκατ. στην UBS;


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα της UBS, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τα μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, στη λίστα βρίσκονται δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μή, καθώς επίσης πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2.500.000 ευρώ, αλλά και πολύ γνωστός επιχειρηματίας με καταθέσεις 200.000.000 ευρώ!

Στη λίστα, υπάρχει και ένα ζευγάρι ανεπάγγελτων που έχει σε λογαριασμούς του 25.000.000 ευρώ!
Όλοι οι παραπάνω προστέθηκαν στη λίστα με γνωστές τηλεπερσόνες, δύο πασίγνωστες κυρίες του έντεχνου τραγουδιού με καταθέσεις αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δικηγόρους γιατρούς, επιχειρηματίες, γνωστούς στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς επίσης γνωστός ζωγράφος με καταθέσεις 3.000.000 ευρώ, αλλά και ιερέας που βρέθηκε να έχει πάνω από 400.000 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι παραπάνω θα κληθούν (κάποιοι έχουν ήδη κληθεί) να δικαιολογήσουν τα χρήματα που εντοπίστηκαν. Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Ας σημειωθεί ότι στο παρασκήνιο ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα στα οποία περιλαμβάνεται η πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης, οι γνωστές τηλεπερσόνες και οι διάσημες του έντεχνου τραγουδιού και είναι χρέος της πολιτείας να δώσει τα ονόματα αυτά στη δημοσιότητα όταν αποδειχθεί ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αιτιολογηθούν και δεν έχουν φορολογηθεί νόμιμα.



iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *