ροή ειδήσεων

ΑΔΕΔΥ: Έρχεται 48ωρη απεργία στα τέλη Φεβρουαρίου


Τη συμμετοχή και συμπαράσταση της σε μια σειρά κινητοποιήσεων αυτή και την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών και των πρωτοβάθμιων σωματείων της που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει μια 48ωρη απεργία στο τέλος του μήνα ή αρχές Μαρτίου μαζί με τη ΓΣΕΕ και τους επιστημονικούς φορείς.

Γι’ αυτή την εβδομάδα συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, την Τετάρτη στις 13.30, στο υπουργείο Παιδείας, καθώς και στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, που έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας (11.00-15.00) για την Πέμπτη 18/02/2016 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, για την ερχόμενη Δευτέρα, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας με αίτημα τη στήριξη των ταμείων των δημοσίων υπαλλήλων, ειδικότερα του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) .

Οι δράσεις της ΑΔΕΔΥ έχουν ως κορωνίδα την απόσυρση του προσχεδίου της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση το οποίο όπως υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ κατεδαφίζει το ασφαλιστικό σύστημα και καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης οδηγώντας σε νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *