ροή ειδήσεων

Ρατσισμός από τον «Σερίφη» του ΗΣΑΠ


Σήμερα θα σας μιλήσω για τους Ανθρώπους. Οι Ανθρωποι διαφέρουν

από τις μηχανές επειδή έχουν συναισθηματικό κόσμο.Ετσι μια απόφαση δεν πηγάζει πάντοτε μόνο από τη λογική και τους κανόνες αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα συναισθήματά μας εκείνη τη στιγμή.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν νόμιμο μετανάστη ο οποίος είχε την ατυχία να έχει μαύρο χρώμα και να πέσει σε «μικροτσούτσουνο» υπάλληλο φύλαξης. Προσωπικά λυπάμαι όταν ένας υπάλληλος δεν εκτιμά σωστά μια κατάσταση και προσπαθεί να την δει «Σερίφης» και να επιβάλει εξουσία, επειδή όταν φοράει αυτή τη στολή, την «βλέπει» αλλιώς.Προσωπικά λυπάμαι που ο συγκεκριμένος υπάλληλος πληρώνεται από τους φόρους μας, και δεν θα κάνει το ίδιο όταν στον συρμό θα μπουν τουρίστες με βαλίτσες.Προσωπικά θλίβομαι που ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στις δημόσιες συγκοινωνίες έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, που γεννήθηκε ο Ξένιος Ζευς και την έχει δει καουμπόι. Ο Ελληνισμός είναι ιδέα, γι’ αυτό ένας βάρβαρος Ελληνας δεν λέγεται Ελληνας κι ένας πολιτισμένος αλλοδαπός μπορεί να κληθεί Ελληνας. Γι’ αυτό και ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ ακόμα κι αν πάψουν να υπάρχουν οι Ελληνες. Αυτή είναι ουσιαστικά και η μεγαλύτερη διαχρονική νίκη των προγόνων μας.

Καλό λοιπόν είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος των παραδόσεών μας και να μην πράττουμε άδικα απλά και μόνο επειδή βλέπουμε κάποιον με διαφορετικό χρώμα.

Στο βίντεο, όπως θα δείτε, ο υπάλληλος «Security», με άλλα λόγια, «εγώ για αστυνομικός πήγαινα αλλά με κόψανε και τώρα κάνω τον μάγκα σε αλλοδαπούς», ζητάει από έναν Αφρικανό μετανάστη,

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

να πάρει το εμπόρευμά του και το καρότσι που έχει να το μεταφέρει, και να τα πάει σε άλλο βαγόνι γιατί εκεί όπως χαρακτηριστικά του λέει «Μπαίνει κόσμος» [μάλλον εννοεί πως ο συγκεκριμένος Ανθρωπος λόγω του χρώματός του δεν μετριέται στον κόσμο] και όπως προσθέτει αργότερα «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ»! Βγαίνοντας δε από την πόρτα του συρμού αναφέρει κάτι αινιγματικό «Εσένα θα βαρέσουν». Ποιοι θα τον βαρέσουν; Αυτό αποτελεί απειλή!

Δείτε:





Σταματώ εδώ την υπερπροσπάθεια να μην χάσω τον Ελληνισμό και το επίπεδό μου για ένα ατυχές παράδειγμα που φέρει δυστυχώς τον χαρακτηρισμό «Ελληνας». Ελληνας σημαίνει Φως όχι φιλοσοφικό και συναισθηματικό σκοτάδι!


Δεξιά, ο «Νταής» του Ηλεκτρικού

Προσωπικά θα σταθώ στην αντίδραση μιας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, η οποία προστάτευσε έναν Ανθρωπο που προσπαθούσε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι δικαίωμά των Ανθρώπων να μεταφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες έχοντας πληρώσει το νόμιμο αντίτιμο, το οποίο συνεχώς και αυξάνεται! Αυτή η κοπέλα λοιπόν, υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο έναν συνάνθρωπό μας, όπως θα θέλαμε σε αντίστοιχη περίπτωση να υπερασπιστούν εμάς.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/16 10:53

    KAI ESI POY EGRAPSES TO VIDEO EISE PARANOMI KAI AYTOS THA MPOROYSE NA EINE PIO DIAKRITIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *