ροή ειδήσεων

Εξωσχολικός γρονθοκόπησε διευθυντή σχολείου στη Ρόδο και τον έστειλε στο νοσοκομείο


Ο προϊστάμενος εκπαίδευσης ζητά την τακτική περιπολία αστυνομικών έξω από στα σχολεία τις ώρες που λειτουργούν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολικό συγκρότημα της Ρόδου όταν ένας εξωσχολικός επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον διευθυντή στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε και αποκαλύπτει σήμερα η «ΡΟΔΙΑΚΗ», το γεγονός πέρα του ότι προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Ρόδου, προκαλεί εκ των πραγμάτων και έντονο προβληματισμό στους γονείς των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία του νησιού, για το αν και κατά πόσο τα σχολεία και οι μαθητές φυλάσσονται και προφυλάσσονται τις ώρες που βρίσκονται εκεί.

Ζητείται παρέμβαση εισαγγελέα

Μάλιστα, επειδή το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά αποτελεί συνέχεια και άλλων τέτοιων περιστατικών (βίας και προπηλακισμών σε βάρος των εκπαιδευτικών) ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες μετά την άθλια επίθεση σε βάρος του εκπαιδευτικού, επιστολή στην Εισαγγελέα Ρόδου, τον αστυνομικό διευθυντή και τον Δήμαρχο, ζητώντας να υπάρξουν άμεσες ενέργειες, που δεν θα επιτρέψουν ποτέ ξανά να δημιουργηθεί τέτοιου είδους ένταση και επεισόδια που θα μπορούσαν να έχουν απρόβλεπτη κατάληξη.

Σημειώνεται ότι τα περισσότερα από τα σχολικά συγκροτήματα του νησιού, λειτουργούν χωρίς την στοιχειώδη φύλαξη με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί που επιτελούν στο ακέραιο τα καθήκοντά τους στο πλαίσιο της εφημερίας να αναγκάζονται καθημερινά να εκτελούν και χρέη... αστυνομικού και να τσακώνονται με εξωσχολικούς που συγκεντρώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση έξω από τα σχολεία.

Ο προϊστάμενος εκπαίδευσης, ζητά την τακτική περιπολία αστυνομικών έξω από στα σχολεία τις ώρες που λειτουργούν αλλά και την παρέμβαση του Δήμου της Ρόδου, έτσι ώστε να αναζητηθεί φόρμουλα που θα επιτρέψει την τοποθέτηση σχολικών φυλάκων σε συγκροτήματα όπου παρατηρούνται τέτοιου είδους ζητήματα.
parapolitika.gr
Πηγή: Rodiaki

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *