ροή ειδήσεων

Θέλουν ήλιο και τζατζίκι,αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ οι ξένοι -Δεν κάνουν κρατήσεις - ποια νησιά κλαίνε


SOS εκπέμπουν η Λέσβος, η Κως, η Σάμος και η Χίος

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα νησιά του Αιγαίου, που «βουλιάζουν» από τους πρόσφυγες, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα ποσοστά της μείωσης των κρατήσεων, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο.

Η Λέσβος, η Κως, η Σάμος και η Χίος, που τον χειμώνα στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τους πρόσφυγες, τώρα δείχνουν να κινδυνεύουν, καθώς φέτος δεν φαίνεται να περιλαμβάνονται στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών.

Για μείωση έως και ... 90%, σε κάποιες περιοχές της Λέσβου, κάνει λόγο ο Πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού κ.Π.Αντωνίου .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», στη Σάμο η μείωση των προκρατήσεων, φτάνει το 40% και στη Χίο το 60%. Στην Κω, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ακριτικά νησιά, η μείωση αγγίζει το 36%. Η πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού, κα Κ.Σβύνου εμφανίζεται ωστόσο αισιόδοξη ότι τα νούμερα θα αλλάξουν …

Το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, σίγουρα, αποτελεί αστάθμητο παράγοντα για τη φετινή τουριστική σεζόν, ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Α.Ανδρεάδη «η πραγματική εικόνα, βάσει των επίσημων στοιχείων είναι τελείως διαφορετική».

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο έχουμε μόνο.... ενδείξεις, επισημαίνει και ο Πρόεδρος των τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτορείων Ελλάδας κ.Λύσανδρος Τσιλίδης. Όπως λέει, τα πραγματικά στοιχεία κάθε προορισμού, που απέχουν πολύ από όσα... ακούγονται, θα προκύψουν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/2/16 20:37

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ?, ΤΙ ΘΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?, ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ?
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *