ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Παππούς... «βαποράκι» μετέφερε με σκάφος ένα κιλό χασίς!


Ο 78χρονος φόρτωνε το «εμπόρευμα» από την Κω για λογαριασμό σπείρας εμπόρωνΥπεράνω υποψίας θεωρούσε πως ήταν ένας... παππούς, που έκανε το «βαποράκι» για λογαριασμό «θηλυκής» σπείρας εμπόρων ναρκωτικών και μετέφερε για λογαριασμό της στην Κάλυμνο περισσότερο από ένα κιλό χασίς, με σκάφος που ξεκίνησε από το Μαστιχάρι της Κω!

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ήδη διερευνούσαν την συμμετοχή των δυο γυναικών στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχαν πληροφορίες ότι περίμεναν το παράνομο εμπόρευμα. Έτσι, μόλις ο 78χρονος έφτασε με το σκάφος στο νησί, τον ακινητοποίησαν, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 108 γραμμαρίων, δυο κινητά και 20 ευρώ. Ο ηλικιωμένος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι θα παρέδιδε τα ναρκωτικά σε μια 55χρονη Ελληνίδα, η οποία θα αναλάμβανε να τα διακινήσει στην τοπική «αγορά».

Αμέσως έγινε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας που απουσίαζε και αναζητείται. Εκεί βρέθηκε μόνο μια 37χρονη Ελληνίδα που μένει μαζί της και στην κατοχή της κατασχέθηκαν επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Υπολείμματα χασίς σε δυο συσκευασίες και 54 υπνωτικά χάπια, βρέθηκαν και σε ένα υπνοδωμάτιο. Η 37χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον 78χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι, η μια για κατοχή και ο άλλος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *