ροή ειδήσεων

Χωρίς Βασιλειάδη και «Σόφο» ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο


Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και δεν θα παίξουν ούτε στη Ρόδο με τον Κολοσσό (17/02, 16:15).

Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στη Ρόδο για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Κολοσσό (17/02, 16:15).

Ο πρώτος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν στη διάρκεια της ημέρας και θα προσδιορίσουν σε σημαντικό βαθμό την ημερομηνία επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο «Σόφο» έκανε ατομικό πρόγραμμα και λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και ελπίζει να παίξει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την αποστολή ακολούθησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς παρότι έχει ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί, όπως και ο Γιώργος Δέδας που πονά στο γόνατο.

Κάπως έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει μόλις 11 παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα της Ρόδου: Τέπιτς, Λιάπης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Κώττας, Καμάρας, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Χάτσερ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *