επικαιρότητα

Το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα που ξεβράστηκε σε λίμνη της Αυστραλίας [ΦΩΤΟ]


Υβρίδιο... κροκόδειλου και δελφινιού μοιάζει το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα που ξεβράστηκε στην όχθη λίμνης της Αυστραλίας...Ο Ethan Tipper είναι ο άνθρωπος που φωτογράφισε το παράξενο πλάσμα στη λίμνη Macquarie της Νέας Νότιας Ουαλίας και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο αναζητώντας κάποιον που να μπορεί να το αναγνωρίσει.
Η φωτογραφία έχει διχάσει τους χρήστες των social media με άλλους να υποστηρίζουν πως πρόκειται για μεγάλη σπάθα και άλλους να λένε πως είτε η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία είτε τραβήχτηκε αλλού και όχι στη λίμνη Macquarie.Ο συλλέκτης ψαριών Mark McGrouther από το Australian Museum είπε στη Daily Mail πως υποψιάζεται πως ανήκει σε είδος χελιού που απαντάται σε βαθιά νερά στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας.
«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα με σάρκα και οστά», σχολίασε, «υποψιάζομαι πως πιάστηκε και πετάχτηκε από ψαράδες».Αυτό πιθανώς να συνέβη επειδή τα συγκεκριμένα χέλια κοπανιούνται άσχημα μόλις πιαστούν και πολλές φορές προκαλούν ζημιές στον εξοπλισμό των ψαράδων.
Τα συγκεκριμένα χέλια -pike eel- έχουν μακρύ σώμα, μακριά σαγόνια και μεγάλα δόντια στην κάτω γνάθο και στο πάνω μέρος του στόματός του. Είναι νυχτόβια και βουτάνε μέχρι και σε βάθος 100 μέτρων για να πιάσουν ψάρια και οστρακοειδή με τα οποία τρέφονται.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά