ροή ειδήσεων

Συνάντηση των κκ Πεταλά Σάββα & Αττιτή Γιώργου για τις τοπικές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


· Πλήρη ταύτιση απόψεων για την ανάγκη ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού πουσηματοδοτήθηκε από την εκλογή του κ Μητσοτάκη στην Προεδρία της Παράταξης.

· Προϋπόθεση η απευθείας εκλογή του προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. για την γνήσια και ανόθευτη αποτύπωση της βούλησης της βάσης και προβληματισμός για την ακολουθούμενη διαδικασία μέσω εκλεκτόρων.


· Με αφορμή τις επερχόμενες τοπικές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Δημοτικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της παράταξης κκ Πεταλά Σάββα & Αττιτή Γιώργου.

Πιο συγκεκριμένα οι κκ Πεταλάς και Αττιτής, αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με τις ακολουθούμενες εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και την ανάγκη ανανέωσης της παράταξης σε στελεχιακό δυναμικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι κ Πεταλάς και Αττιτής συμφώνησαν ότι η εκλογή του κ Μητσοτάκη ως Προέδρου της Ν.Δ. σηματοδοτεί την απαίτηση της κοινωνίας για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, αλλά και για την υιοθέτηση γνήσιας φιλελεύθερης μεταρρυθμιστικής φιλοσοφίας.

Επίσης αμφότερα τα δύο στελέχη αμφότεροι ταυτίστηκαν πλήρως ότι η καλύτερη διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου ΝΟ.Δ.Ε θα ήταν η εκλογή από την βάση, όπως συμβαίνει τα μέλη των τοπικών και της Νομαρχιακής. Άλλωστε μία τέτοια διαδικασία θα ήταν εγγύηση ότι η επίδραση στενών κομματικών μηχανισμών θα ελαχιστοποιείτο ενώ αντίθετα θα αναβαθμιζόταν η ανόθευτη βούληση της βάσης της παράταξης. Κατά συνέπεια η ακολουθουμένη διαδικασία, μέσω εκλεκτόρων μπορεί να αξιοποιηθεί για να δρομολογηθούν καταστάσεις που δεν θα συμπλέουν με το κοινωνικό ρεύμα που δημιούργησε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα οι κκ Πεταλάς και Αττιτής επιβεβαίωσαν την άριστη σχέση τους και την πλήρη ταύτιση τους, για τα χαρακτηριστικά, το ρόλο και την πολιτική δράση που θα πρέπει να αναπτύξουν οι τοπικές οργανώσεις με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε.

Τέλος ο κ Αττιτής υποστήριξε ότι η εκλογική διαδικασία δεν πρέπει να δημιουργήσει προσωπικές προστριβές ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους για την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. , άποψη με την οποία συμφώνησε πλήρως ο κ Πεταλάς, που διευκρίνισε ότι ακριβώς σε αυτό το πνεύμα θα επιδιώξει συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *