ροή ειδήσεων

ΣΟΚ! Θα Νομιμοποιήσουν Την Νεκροφιλία Και Την Αιμομιξία…


Παγκόσμιο σάλο προκαλεί η νεολαία του σουηδικού κόμματος Folkpartiet Liberalerna.

Η νεολαία του φιλελεύθερου κόμματος προτείνει λοιπόν την νομιμοποίηση του συναινετικού σεξ ανάμεσα σε δύο αδέλφια αλλά… θέτει όρο να είναι άνω των 15 ετών το… ζευγάρι.



Επίσης επιθυμεί την νομιμοποίηση του σεξ με νεκρό άτομο, εφόσον εκείνο δώσει γραπτή συγκατάθεση για αυτό!


Το κόμμα υποστηρίζει πως αν και αυτές οι μεθόδοι «θεωρούνται από το ευρύ κοινό ως ασυνήθιστες και αηδιαστικές» δεν πρέπει να είναι και παράνομες!


«Δεν μας αρέσουν γενικά οι νόμοι που έχουν να κάνουν με την ηθική και η νομοθεσία μας δεν προστατεύει έτσι κι αλλιώς κανέναν με την τρέχουσα μορφή της» είπε στην εφημερίδα Aftonbladet η Cecilia Johnsson, εκπρόσωπος της νεολαίας των Φιλελευθέρων.


«Ως νέοι άνθρωποι έχουμε χρέος να ανοίξουμε το μυαλό μας. Κατανοώ ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία θεωρούνται ασυνήθιστες και αηδιαστικές πρακτικές από το ευρύ κοινό, όμως η νομοθεσία δεν μπορεί να βασίζεται στο τι είναι αηδιαστικό και τι όχι», ανέφερε η Johnsson, ανακοινώνοντας την απόφαση της κεντρικής επιτροπής της νεολαίας να στηρίξει τη νομιμοποίηση των δύο πρακτικών. Ειδικά για τη νεκροφιλία, η εκπρόσωπος των νεολαίων δήλωσε πως «πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι τι θα συμβεί στο κορμί μας όταν πεθάνουμε».



«Είτε θες να δωρίσεις τη σορό σου σε ένα μουσείο ή στην επιστήμη ή να την κληροδοτήσεις σε κάποιον για να κάνει σεξ μαζί της, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε…


Οι… προοδευτικές προτάσεις της νεολαίας προκάλεσαν αντιδράσεις και εντός του κόμματος, με αρκετά στελέχη να διαχωρίζουν την θέση του και ότι αυτό έγινε ξακάθαρα για λόγους προβολής.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *