ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο εκδότης που συνελήφθη για εκβιασμό- Μαζί του και δύο δημοσιογράφοι


Σε βάρος ΔΕΚΟ, Τραπεζών και Επιχειρήσεων
ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση, σύμφωνα με την Αστυνομία, "εγκληματικής ομάδας" που κατηγορείται ότι διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας 42χρονος, εκδότης και ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης (έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου) καθώς και δύο ημεδαποί δημοσιογράφοι ηλικίας 35 και 50 ετών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορούνται ότι πλησίαζαν στελέχη δημόσιων οργανισμών και τραπεζών και τους απειλούσαν πως είτε θα τους δώσουν κρατική διαφήμιση είτε μέσω των μέσων ενημέρωσης που είχαν θα τους δυσφημούσαν.

Τους απειλούσαν πως εκτός από την εφημερίδα, θα τους δυσφημούσαν και σε site που είχε ο εκδότης με ειδησεογραφία για τα νότια προάστια.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία στελέχους δημόσιας επιχείρησης το οποίο εκβίαζαν για να τους δώσει διαφήμιση λέγοντας πως όχι μόνο θα δυσφημήσουν την ίδια και τη δημόσια επιχείρηση, αλλά άφηναν να αιωρούνται απειλές κατά της οικογένειάς της και του παιδιού της.

19:15 Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο εκδότης που συνελήφθη κατηγορούμενος για εκβιασμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *