ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα μηνύματα του "γραφείου προπαγάνδας" του Ολυμπιακού προς δημοσιογράφους


Διαβάστε τα ακριβή SMS που εστάλησαν στους ρεπόρτερ της ομάδας ζητώντας
να περάσουν ως δικές τους θέσεις τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού, μετά την Άντερλεχτ...




Ο Γιάννης Αυλακιώτης αποκαλύπτει στο sdna.gr:

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό, τα κινητά των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού πήραν φωτιά.

Ο διευθυντής facebook της ομάδας με συνεχή sms, τους έδειξε το δρόμο της αρετής, χαράσσοντας την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουν, ως σωστοί επαγγελματίες και καλοί Ολυμπιακοί. Αυτά είναι τα non papers, που έλαβαν χθες:

1. Τσεκ, τσεκ, 1-2, 1-2. Προς ρεπόρτερ Ολυμπιακού. Λαμβάνετε; ΥΓ Μην το γράψετε αυτό και ξεφτιλιστούμε, δεν είναι non paper. Άλλαξα απλώς κινητό και τσεκάρω το νέο! Καλά ε, φοβερό είναι, τα σπάει! Έχει και touch screen, ιδανικό για τον Φορτούνη. Με κάθε touch θα πέφτει και θα παίρνει πέναλτι.

2. Κάντε ένα σχόλιο για την εμετική περιγραφή, αλλά να περάσει σαν δικό σας. Πείτε ότι ο προκλητικός σπορτκάστερ δεν πανηγύρισε τα 2 γκολ του Ολυμπιακού (δεν τα έβαλε, αλλά θα μπορούσε) δεν έκανε Hi-Five με τον Σάββα πριν το ματς και δεν μίλησε για τις φιλανθρωπίες του προέδρου και για τις επενδύσεις του που έχουν μεταμορφώσει τον Δήμο. Έρχεται ο Μανώλης Μαυρομμάτης στον Πειραιά και ψάχνει το Ευρωκοινοβούλιο γιατί νομίζει ότι είναι στις Βρυξέλλες. Ποια είναι η μοναδική λύση για τις περιγραφές που πρέπει να προτείνετε εντελώς αυθόρμητα τώρα που ρίξαμε άκυρο στους μισούς σπορτκάστερ; Ή να τις κάνω εγώ, ή μη εν δήμω τα εν οίκω φέρτε πίσω τον Βερνίκο.

3. Γράψτε για τη φάση του πέναλτι, αλλά να χρεώσετε το λάθος στον Καλογερόπουλο και την παράγκα του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι επίτηδες για να μας νευριάσει και να πάμε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ με πεσμένη ψυχολογία. Μη με ρωτήσετε αν θα το πιστέψουν οι αναγνώστες μας. Εδώ καταφέραμε να τους πείσουμε ότι αδικηθήκαμε το Σάββατο από τον Καλογερόπουλο, σε αυτό θα κολλήσουμε;

4. Τι θα γίνει γαμ@ το φελέκι μου; 13,5 ώρες περιμένω. Πότε θα έρθει η κάμερα της Nova για το διάγγελμα να μιλήσω για τους παίκτας και τις μεταγραφές του εκπληκτικού προέδρου; Ο Σάββας είμαι, βούτηξα το κινητό του Κώστα-Τσέλσι γιατί δεν άντεξα άλλο. ΥΓ Θέμη Σινάνογλου σου έκανα αναπάντητη δεν έχω κάρτα. ΥΓ 1 Κώστα Νικολακόπουλε κάνε με άδδ είμαι πλοκ.

5. Πείτε διακριτικά ότι ο Σίλβα δεν αξιοποιεί το πλούσιο ρόστερ που του έχει εξασφαλίσει η αυτού φιλανθρωπότης και ότι αν και του προτάθηκε από την πλευρά μας η απόκτηση του Ρομπίνιο, του Ντιέγκο Κόστα και του Λουίς Σουάρες (θα μας φαινόταν χρήσιμος γιατί κάνει καλές κομπίνες στα πέναλτι) αυτός αρνήθηκε πεισματικά γιατί ήθελε να αξιοποιήσει τον Πουλίδο, επειδή εμπιστεύεται το αλάνθαστο μάτι του Κομπότη.

6. Θυμείστε χωρίς να φανεί ότι είναι δική μας θέση πως ο πρόεδρος έχει κάνει μεταγραφές δισεκατομμυρίων φέρνοντας στο Λονδίνο παικταράδες όπως ο Φάμπρεγας, ο Ντιέγκο Κόστα και ο Αζ… Ουπς λάθος. Μπέρδεψα τις αγαπημένες μου ομάδες. Αυτό είναι non paper για την Daily Telegraph.

7. Βάλτε στα sites όχι σαν δικό μας σχόλιο, αλλά σαν δικό σας ότι στη φάση του γκολ υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ρομπέρτο. 5 παίκτες της Άντερλεχτ πέφτουν πάνω του και τον εμποδίζουν να μπλοκάρει την μπάλα. Στην εύλογη απορία των αναγνωστών σας «Πού είναι οι παίκτες; Αφού δεν βλέπουμε κανέναν να πέφτει πάνω στον Ρομπέρτο» απαντήστε ότι πρόκειται για κλασική οφθαλμαπάτη. Ως γνωστόν ο τηλεοπτικός φακός προσθέτει πέντε κιλά και αφαιρεί πέντε παίκτες απ’ τη φάση.

8. Για τη διαιτησία γράψτε για εσωτερική κατανάλωση ότι μας έσφαξε με το βαμβάκι και χωρίς αναισθητικό η UEFA, αλλά βάλτε κόφτη στο site να μην μπορούν να το διαβάσουν στο εξωτερικό. Μην το δει κάνας Μισέλ, τσαντιστεί και δεν ξαναπάει με το τζετ του προέδρου Μύκονο.

9. Πείτε ότι το χόρτο στο γήπεδο ήταν ακούρευτο, απότιστο και δεν βοηθούσε τους ποδοσφαιριστές (ο μοναδικός παίκτης που θα εκτιμούσε τέτοιο χόρτο είναι ο Τζέιμς Γκιστ). Κάτι τέτοια έλεγε και ο Τάκης Λεμονής και τον έκανε Sir ο Πανόπουλος.

10. Για να μην μας ξαναπιάσουν οι αλήτες του sdna.gr, όπως έγινε με το προηγούμενο non paper αποθηκεύστε με στο κινητό σας με άλλο όνομα. Προτεινόμενα Nicknames: Τζον Τέρι 7, Όποιος αντέξει (τόση αντικειμενικότητα), Μαμ Μαμ Μαμ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/2/16 21:41

    Π...τσα μπαλα και καμπαλα βαζελε καρπαζοεισπρακτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *