ροή ειδήσεων

Οι Γερμανοί μαθαίνουν στους λαθρομετανάστες καλούς τρόπους στην πισίνα (φωτό)


Ένα φυλλάδιο που περιέχει 13 σημεία που συνοδεύονται από αντίστοιχες σκιτσογραφίες και το οποίο φιλοδοξεί να διδάξει καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους λαθρομετανάστες που χρησιμοποιούν τις κοινόχρηστες πισίνες της χώρας, δημιούργησαν και διανέμουν οι Γερμανικές αρχές.

Το ενημερωτικό έντυπο που φτιάχτηκε από το Κέντρο για την Διαπολιτισμική Συνεργασία της πόλης του Μονάχου σε συνεργασία με το Γραφείο ενάντια στις Διακρίσεις, στοχεύει στο να αντιμετωπίσει και την αυξημένη κοινωνική ένταση μεταξύ μεταναστών και γερμανικής κοινωνίας μετά και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά από τους λαθρομετανάστες, κυρίως προς τον γυναικείο πληθυσμό.


Στις εικόνες αυτές μεταξύ άλλων οι αρχές καλούν τους μετανάστες να μην πιάνουν τις γυναίκες, να μην κάνουν πατητές, να μην κάνουν βουτιές και να μην σπρώχνουν τους άλλους μέσα στο νερό.



(οδηγίες σε αγγλικά, γαλλικά και αραβικά)

Η εκστρατεία αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου τουλάχιστον μια δημόσια πισίνα, στην Biornheim, όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, απαγόρευσε στους λαθρομετανάστες που μένουν σε γειτονικό ξενώνα να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις, μετά και από παράπονα που η διοίκηση της έλαβε από κατοίκους που παραπονέθηκαν για απαράδεκτη συμπεριφορά.

pronews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *