ροή ειδήσεων

Η Disneyland ψάχνει 45 Ελληνες για δουλειά στο Παρίσι


Οντισιόν για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού από την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland Paris

Οντισιόν για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland Paris, προκειμένου να βρει νέους και νέες που θα επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ., στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *