ροή ειδήσεων

Στο Euro 2016 ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου


Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Μπορεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να κατάφερε να μην πάρει το «εισιτήριο» για τα τελικά του Euro 2016, αλλά θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως 4ος διαιτητής και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ρέφερι μετά το 2008 που θα είναι παρών σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ΕΠΟ:


«Η ελληνική διαιτησία επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από 8 χρόνια, καθώς ο Τάσος Σιδηρόπουλος καλείται να συμμετάσχει ως 4ος διαιτητής στην τελική φάση του Euro 2016 στην Γαλλία. Τελευταία φορά που υπήρχε ελληνική διαιτητική συμμετοχή ήταν το 2008 στη διοργάνωση που φιλοξένησαν η Ελβετία και η Αυστρία, όπου είχε συμμετάσχει ως διαιτητής ο Κύρος Βασάρας με βοηθούς τον Δημήτρη Μποζατζίδη και Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κύρος Βασάρας, είχε ξεκινήσει ως τέταρτος διαιτητής το 2000 και ο Τάσος Σιδηρόπουλος φαίνεται να βαδίζει στα βήματα του, με στόχο να εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης, όπως είχε επιτύχει ο σημερινός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Η Ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενημέρωσε με έγγραφό της την ΕΠΟ πως ο κ. Σιδηρόπουλος και ο κ. Ευθυμιάδης θα συμμετάσχουν, στο προπαρασκευαστικό σεμινάριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 18 έως τις 21 Απριλίου. Μετά το πέρας του σεμιναρίου και των δοκιμασιών εκεί θα γίνει η τελική επιλογή των 94 αξιωματούχων διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, επιπρόσθετοι, αναπληρωματικοί διαιτητές και αναπληρωματικοί βοηθοί διαιτητές) που θα επιστρέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας για το τελικό τουρνουά».

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *