ροή ειδήσεων

Ο… 13ος παίκτης του Κολοσσού Ρόδου


Τη μοναδική εμπειρία να ζήσει από «μέσα» τον Κολοσσό Ρόδου, αποτελώντας έστω και για λίγο μέλος του, είχε ο Νικόλας Μπακίρης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των «θαλασσί» με το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» ο νεαρός παίκτης των τμημάτων υποδομής των νησιωτών βρέθηκε στο Βενετόκλειο και συμμετείχε στην παρουσίαση της ομάδας πριν από το τζάμπολ της εντός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Στον αγώνα με την Καβάλα, ο Κολοσσός H Hotels, φιλοξένησε και στήριξε τη «Φλόγα», σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Ο νεαρός αθλητής της «Φλόγας» από τις Ακαδημίες του Κολοσσού, Νικόλας Μπακίρης, είναι καλά και έλαβε θέση στην παρουσίαση της ομάδας και έδωσε το μήνυμα της πίστης και της δύναμης για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Λίγα λόγια για τη «Φλόγα»: Η «Φλόγα» είναι πανελλήνιος σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις. Αποκλειστικές πηγές χρηματοδότησης οι δωρεές των μελών της και των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων φίλων και φορέων. Από το 1982 που ιδρύθηκε, η «Φλόγα» έχει να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα πλούσιο κοινωνικό έργο.

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια: Αιγίου 6-8, Γουδί. Τηλ. 2107485000. Φαξ: 2107772421. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: floga@floga.org.gr. Μάθετε περισσότερα για τη «Φλόγα»: http://www.floga.org.gr/». Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΚΑΕ και το φωτογράφο Φίλιππο Φιλίππου…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *