ροή ειδήσεων

Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ: «ΘΕΤΙΚΑ τα μηνύματα από την έκθεση του Βερολίνου»


Με το σλόγκαν «Aegean Islands. Like No Οther», συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου.
Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας, που ήδη συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, συμμετέχουν από τα Δωδεκάνησα τα νησιά Ρόδος, Κως, Πάτμος, Αστυπάλαια και Κάρπαθος και από τις Κυκλάδες τα νησιά Θήρα, Σύρος, Μύκονος, Άνδρος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Μήλος, Σέριφος, Πάρος, Ίος, Νάξος, Ανάφη και Τήνος.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι το στοίχημα είναι να απαντηθούν σωστά τα ερωτήματα για το προσφυγικό.
«Το γερμανικό κοινό, είπε, δεν έχει επηρεαστεί από το θέμα αυτό για τις διακοπές του, παρ’ ότι το προσφυγικό είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στη Γερμανία».
Υποστήριξε ότι το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι τον Οκτώβριο και πως όλοι είναι πιο φιλικοί με την Ελλάδα, διότι διαπιστώνουν ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό.
«Αναγνωρίζεται απ’ όλους, ανέφερε, η ανθρωπιστική στάση του ελληνικού λαού έναντι του προσφυγικού ζητήματος».
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συναντήσεις που έγιναν, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον απ’ όλες τις αγορές.
Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες ξεκινούν αύριο και όπως υποστήριξε ο κ. Χατζημάρκος το – 2% στις προβλέψεις για τις κρατήσεις, δεν είναι ποσοστό συναγερμού, αντίθετα είναι διαχειρίσιμο.
«Έχουμε μπροστά μας 45 μέρες να δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά να το φτιάξουμε κι αυτό ακόμα» υπογράμμισε ο κ. Χατζημάρκος προσθέτοντας πως τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως θετικά.


Πηγή: http://www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *