επικαιρότητα

Παρακρατικές συμμορίες κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και το παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.


Αποθρασυμένες πλήρως οι διάφορες παρακρατικές συμμορίες των υποτιθέμενων “αντιεξουσιαστών” (οι οποίοι στην πραγματικότητα αποτελούν τις πιο φανατισμένες ομάδες κρούσης της εξουσίας) κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδείξουν την ασχήμια της ανυπαρξίας που τους διακατέχει.


Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς αποτελεί και το γεγονός ότι το κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ υπό κατάληψη από αγνώστους, οι οποίοι εισέβαλαν σ' αυτό και το μετέτρεψαν σε “κέντρο φιλοξενίας” λαθρομεταναστών!


Το γεγονός κατήγγειλε ο καθηγητής Γκαζέτας του ΕΜΠ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι οι καταληψίες είναι άσχετοι με τον χώρο του πανεπιστημίου και ότι εκδίωξαν και κρατούν έξω απ' αυτόν υπό την απειλή βίας την πανεπιστημιακή κοινότητα!


Γύρω στους 70 λαθρομετανάστες μένουν καταχρηστικά στον χώρο αυτόν. Το συγκεκριμένο κτίριο Γκίνη έχει “πλούσιο παρελθόν” γύρω από συνελεύσεις παρακρατικών-παρακμιακών κύκλων, οι οποίες φιλοξενούν τόσο ανθελληνικές όσο και παράνομες (στα πλαίσια της προπαρασκευής εγκληματικών δράσεων “αντιφασιστικού” χαρακτήρα) εκδηλώσεις.


Θα μπορούσαν οι αργόσχολοι αυτοί παρακρατικοί, αφού κόπτονται τόσο πολύ για την “αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες”, να τους φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια. Είναι, όμως, τόσο θρασύδειλοι και υποκριτές που ούτε σ' αυτόν τον τομέα δεν μπορούν να φανούν συνεπείς απέναντι στα λεγόμενά τους.


Και έτσι, ένας ακόμη πανεπιστημιακός χώρος θα γίνει έρμαιο στις διαθέσεις, για μια ακόμη φορά, των παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι με την βία εισάγουν μέσα σ' αυτόν όποιους και όσους θέλουν.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά