ροή ειδήσεων

"Τούρκοι αξιωματικοί θα πάνε στα νησιά" Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας παίρνει η συμφωνία


Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας πέρνει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για την Ελλάδα καθώς στο επίσημο αγγλικό κείμενο
του προσχεδίου της συμφωνίας για το προσφυγικό αναφέρεται ότι "Τούρκοι αξιωματικοί θα βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, είναι μέρος της συμφωνίας" (Turkish officers will be on the Greek islands, it is a part of the agreement)!

Είναι μια τραγική για τα εθνικά συμφέροντα κατάληξη και οι Τούρκοι αποδείχθηκε τελικά ότι χρησιμοποίησαν ως γεωπολιτικό "όπλο" το προσφυγικό και κατάφεραν να κερδίσουν τα πάντα. Ακόμα και να πατήσουν "πόδι" σε ελληνικό έδαφος και μάλιστα νομίμως με την συγκατάνευση της ελληνικής κυβέρνησης.

'Ηταν μόλις πριν 15 ημέρες που το pronews.gr είχε αποκαλύψει "πως η Τουρκία θα τοποθετήσει αξιωματούχους- συνδέσμους σε hot spots στην Ελλάδα όπως αναφέρει η γερμανική FAZ σημειώνοντας πως η αρχή θα γίνει από τη Λέσβο".

"Ετσι, η Τουρκία, αρχικά από τη Λέσβο, θα τοποθετήσει αξιωματούχους, οι οποίοι θα φροντίσουν στην επίλυση των όλων προβλημάτων, ώστε όλα να γίνονται γρήγορα" τονίζε η γερμανική εφημερίδα.

Και να τώρα που θα έρχονται από την Τουρκία να μας επιλύσουν τα προβλήματα! Μαζί με αυτά βέβαια θα καταγράψουν και όλα τα μυστικά της ελληνικής άμυνας στα νησιά.

Στις 12 Μαρτίου το επιβεβαίωσε και ο Ν.Τόσκας όταν εξήγησε ότι "με βάσει όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, στο πλαίσιο και της συμφωνίας που προετοιμάζεται μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας, θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους ένας τούρκος υπάλληλος, ένας «παρατηρητής», που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν στην Τουρκία"

Τα "πήρε όλα" η Άγκυρα λοιπόν... καθώς οι ελληνικές ΕΔ θα αναλάβουν τις δαπάνες φιλοξενίας των λαθρομεταναστών και προσφύγων πληρώνοντας 73.988.692 ευρώ, η ίδια θα πάρει πολλά δισ. ευρώ από την ΕΕ και εμάς θα μας μείνουν οι Τούρκοι.., χωροφύλακες!


pronews.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *