ροή ειδήσεων

Τίμησαν τη μνήμη των τριών πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο

Ο Πάνος Καμμένος με την Ειρήνη Κατσοτούρχη, που μαζί με τον γιο της είναι οι δύο μόνιμοι κάτοικοι στην Κίναρο, στη συνάντησή τους την Τετάρτη στη νησίδα, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης για τους τρεις πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. (Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Επιμνημόσυνη δέηση για τους τρεις πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσαν με ελικόπτερο στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στη νησίδα των Δωδεκανήσων, παρουσία συγγενών τους.

Παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη.

«Σήμερα, τιμούμε τους ήρωες αντιναυάρχους Αναστάσιο Τουλίτση και Κωνσταντίνο Πανανά και τον πλοίαρχο Ελευθέριο Ευαγγέλου, που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος εδώ στην Κίναρο. Έπεσαν εν καιρώ ειρήνης υπέρ πίστεως και πατρίδος» δήλωσε ο κ. Καμμένος, που σημείωσε:



«Αυτό είναι ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται καθημερινώς εν καιρώ ειρήνης σε συνθήκες πολέμου, προασπίζοντας την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.Η μοίρα αποφάσισε να μπουν στο πάνθεον των ηρώων, μαζί με τους ήρωες των Ιμίων, μαζί με τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης.

Θα τους απονεμηθούν οι οφειλόμενες τιμές και θα αναλάβουμε -μαζί με τις οικογένειές τους- να είμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε στα παιδιά τους και στις συζύγους τους, χωρίς βέβαια να μπορέσουμε ποτέ να αναπληρώσουμε το κενό που αφήνουν. Μια λέξη μόνο μπορεί να βγει από το στόμα όλων των Ελλήνων: αθάνατοι» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συναντήθηκε και με την 70χρονη Ειρήνη Κατσοτούρχη, που μαζί με τον γιο της είναι οι δύο μόνιμοι κάτοικοι στην Κίναρο.

Newsroom ΔΟΛ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *