ροή ειδήσεων

Τίτλοι τέλους για την ΟΝΝΕΔ, 42 χρόνια μετά!


Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Επί προεδρίας Ευάγγελου Αβέρωφ γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη η οποία συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

42 χρόνια αργότερα τα όσα συνέβησαν ήταν η αιτία ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει την απόφαση να ρίξει τίτλους τέλους. Στην σχετική δήλωσή τους μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του Κόμματος και την απήχησή της στους νέους. Η ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία».



Η κίνηση αυτή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα συνοδευτεί από μια σειρά διαγραφών ενώ απέκλεισε τους ΟΝΝΕΔίτες από το συνέδριο.

Μάλιστα προανήγγειλε ότι η νεολαία θα επανιδρυθεί άρα θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με την ΟΝΝΕΔ.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει κύκλο έντονων ζυμώσεων στη Νέα Δημοκρατία ενώ σίγουρα η απόφαση Μητσοτάκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο ηχηρή κίνηση στα εσωκομματικά πράγματα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *