ροή ειδήσεων

Τουριστικό σεμινάριο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο


Στόχος του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει στους συμμετέχοντες τις πιο σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τo TripAdvisor και το E-Tourism Frontiers, διοργανώνει το σεμινάριο “Data Mediterranean”. Στόχος του είναι να μεταδώσει στους συμμετέχοντες τις πιο σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ. Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amathus Beach, στις 5 Μαΐου.

Με ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Ρόδος είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός που φιλοξενεί τη διοργάνωση, με σκοπό να μεταδοθούν στους συμμετέχοντες γνώση και πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ. Απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, καθώς επίσης σε όλους όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό με ειδίκευση στο ψηφιακό τουριστικό μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το TripAdvisor θα παρουσιάσει δεδομένα αδημοσίευτα, σχετικά με τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών στην on line διαδρομή της επιλογής και αγοράς διακοπών στον προορισμό.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: η δημιουργία on line στρατηγικής, η αναβάθμιση και διαχείριση ιστοσελίδων, τα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube κ.λπ., η σημασία του “περιεχομένου” και το mobile marketing, η online διαχείριση της φήμης κ.ά. Γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η αγγλική.

Διοργανωτές είναι το e-Tourism Frontiers, μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του online τουρισμού σε όλο τον κόσμο (διανομή και μάρκετινγκ), το TripAdviso και η Δ/νση Τουρισμού της περιφέρειας. Του ανοιχτού σεμιναρίου προηγείται διήμερο κλειστό αντίστοιχο σεμινάριο - Ακαδημία, με ανάλογο θέμα, στις 3 και 4 Μαΐου και με συμμετέχοντες από διάφορες χώρες.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται σε ειδική φόρμα, που βρίσκεται στον ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - έως 27 Απριλίου 2016.


traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *