ροή ειδήσεων

Διπλάσιες οι συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Ρόδου


Διπλάσιοι θα είναι οι δρομείς στον φετινό Μαραθώνιο της Ρόδου, που γίνεται για τρίτη φορά και δείχνει ότι κερδίζει το στοίχημα από πάρα πολύ νωρίς, αποτελώντας πλέον θεσμό για τα δρομικά δεδομένα της Ελλάδας.

Μαζί τους στο Roads to Rhodes Marathon, θα είναι και Ολυμπιονίκες αλλά και πρωταθλητές! Ξεχωρίζει η Ράνια Ρεμπούλη που έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Ρίο και συνεχίζει την προετοιμασία της. Επίσης θα πάρουν μέρος πρωταθλητές όπως, Χρήστος Καλλίας στα 10χλμ, η Ζωή Ανδρικοπούλου στα 5χλμ, ο Γιώργος Μίνο. Επίσης στα 5χλμ θα τρέξουν μεταξύ άλλων και οι Χρήστος Μπουντούλης, Κωνσταντίνος Δρόσος, Διομήδης Μπακατσέλος και Ματθαίος Ματζιάρ.

Στη Ρόδο θα βρεθούν και οι Ολυμπιονίκες μας Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Νίκος Συρανίδης και Μιχάλης Μουρούτσος καθώς και η πρωταθλήτρια του επτάθλου Ρούλα Στρατάκη.

Τον 3ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνδιοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΜΚΟ «Μαραθώνιος Ρόδου» με την υποστήριξη του Δήμου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.


Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου στο κέντρο Ρόδου «Δικαστήρια» στις 08:00 και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας «στον βωμό της πατρίδας».

Όλοι οι αθλητές θα τρέξουν παραθαλάσσια σε μία κυκλική διαδρομή, κλειστή στα αυτοκίνητα που θα διασχίζει το βόρειο κομμάτι της πόλης. Οι δρομείς, τρέχοντας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα μέρη όπου στεκόταν στην αρχαιότητα ο περίφημος Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου, καθώς και την μεσαιωνική Παλιά Πόλη, που έχει ανακηρυχτεί τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Aναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης και αγώνας δρόμου 10χλμ και 5χλμ με κοινή ώρα εκκίνησης στις 11:00 στο κέντρο Ρόδου «Δικαστήρια» στις 08:00 και τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας «στον βωμό της πατρίδας». Στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί εκκίνηση στον αγώνα δρόμου 1.000μ 2.4 Μαθητών Δημοτικών Σχολείων από τον «Βωμό της πατρίδας» και τερματισμό ίδιο χώρο.

Ο μεγάλος επίσημος χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων προς και από το νησί της Ρόδου, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air, ενώ Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Επίσης η τοπική εταιρεία ΣΤΑΝΗ είναι χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ενώ τα γαλακτοκομικά προϊόντα Απλώς, από τη Ρόδο, είναι Χορηγός του Παιδικού Αγώνα. Χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το Sheraton Rhodes Resort.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι ο Χορηγός Εθελοντισμού στηρίζοντας τους εθελοντές μας, ενώ τα βραβεία και μετάλλια του αγώνα είναι προσφορά του Αθλοθέτη μας, Hhotels.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *