ροή ειδήσεων

Η Ρόδος προσπαθεί να καθιερωθεί ως δυναμικός προορισμός μεγάλων αθλητικών γεγονότων


Δυναμικά συνεχίζεται η προσπάθεια να καθιερωθεί η Ρόδος ως ένα προορισμός μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου του νησιού, μετά το 3ο διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, σημείωσε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου,σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλα, οι δράσεις προβολής του Μαραθωνίου Ρόδου στο Discovergreece.com, υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την προώθηση των προορισμών της Περιφέρειας.

Ειδικότερα η κ. Παπαβασιλείου τόνισε με έμφαση πως: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ποντάρει στον αθλητισμό, έχοντας διακρίνει τη μεγάλη δυναμική που κρύβει και τις μοναδικές δυνατότητες που παρουσιάζει για την ενίσχυση όχι μόνο του Τουρισμού και γενικότερα για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας. Δουλεύουμε μεθοδικά πάνω στο στόχο που θέσαμε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας να καθιερώσουμε τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο ως τους «μήνες αθλητισμού».

«Η επιτυχία και η ανταπόκριση που έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, μας κάνει να ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει ένα ουσιαστικό βήμα», υπογράμμισε η κ. Παπαβασιλείου.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η Marketing Greece διοχέτευσε δελτίο τύπου αναφορικά με τη διοργάνωση σε διεθνή ΜΜΕ. Ενώ ο Γερμανός δημοσιογράφος, Udo Möller που συμμετείχε σε αυτό το Μαραθώνιο ανέφερε ότι θα περιγράψει την εμπειρία του μέσα από σχετικό άρθρο που θα δημοσιευθεί στο μεγαλύτερο γερμανικό περιοδικό για δρομείς, «SPIRIDON».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *