ροή ειδήσεων

Αυστρία: Μείωση προκρατήσεων για διακοπές στην Ελλάδα καταγράφει το "Τόμας Κουκ"


Μείωση των προκρατήσεων Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα, όπως και για την Τουρκία, καταγράφεται από τον δεύτερο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Αυστρίας, «Τόμας Κουκ»,σύμφωνα με δηλώσεις του ελληνικής καταγωγής διευθυντή του, Ιωάννη Αφυκατούδη, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο

Ο κ. Αφυκατούδης σημείωσε πως υπολογίζει σε πολλές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν προσφορές στα προγράμματα για προορισμούς και στις δύο χώρες

Στο νέο πρόγραμμα της «Τόμας Κουκ» προβλέπονται τουλάχιστον επτά πτήσεις εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Λιντς προς ελληνικά νησιά.

Δίνοντας το μήνυμα πως ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά δεν επηρεάζεται από την προσφυγική ροή, η οποία, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Αφουκατούδης επισήμανε πως «οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητα».

«Πρέπει να κατορθώσουμε οι πελάτες μας να δουν ρεαλιστικά το σενάριο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κω μόλις 71 πρόσφυγες και στη Ρόδο 81», τόνισε.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *