ροή ειδήσεων

Αυτοκίνητο χτύπησε δύο παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής


Η εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων του νησιού μας, παραλίγο να αποτελέσει αιτία
για να χάσουν τη ζωή τους δύο μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής!


Και βέβαια, για το σοβαρό αυτό θέμα, δεν χωρά πλέον καμία δικαιολογία και καμία υπεκφυγή! Και τούτο γιατί, χρόνια τώρα, ενώ όλοι οι αρμόδιοι, συζητάνε για τον δρόμο της οδού Ικάρων και την προστασία των μαθητών τόσο του Δημοτικού όσο και του Λυκείου Κρεμαστής, στην πράξη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!
Καμία μέριμνα! Ούτε και οι διαγραμμίσεις στο δρόμο δεν φαίνονται! Ούτε φανάρια, ούτε... σαμαράκια! Ούτε πεζοδρόμιο! Ούτε τροχονόμος! Ούτε σήματα της Τροχαίας!..

Και σήμερα κινδύνεψαν τα παιδιά! Δύο παιδιά της Ε΄ Τάξης, τα οποία πρέπει να είχαν άγιο κοντά τους! Είχαν σχολάσει και προσπάθησαν να περάσουν από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη, κι εκείνη την ώρα συνέβη το εξής:

Ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση από το σχολείο προς τον κεντρικό δρόμο (ενώ θα έπρεπε να πάρει τον άλλον δρόμο, που οδηγεί στον Συνεταιρισμό!), "βγαίνοντας" στην οδό Ικάρων, περίμενε να περάσει ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από το Λύκειο προς την πλατεία Κρεμαστής! Όμως, το δεύτερο αυτοκίνητο δεν πρόσεξε τα παιδιά που πήγαν να περάσουν από τα δεξιά του σταματημένου αυτοκινήτου, μ΄ αποτέλεσμα όταν αυτά εμφανίστηκαν και πήγαν να περάσουν από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη, να τα χτυπήσει στα πόδια!

Αμέσως σήμανε συναγερμός! Οι δάσκαλοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη ενώ ασθενοφόρο που κλήθηκε τα μετέφερε στο Νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις! Πάντως, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, εκτός από τα πόδια δεν φαίνεται τα παιδιά να έχουν χτυπήσει σ΄ άλλο σημείο του σώματός τους!

Ύστερα, λοιπόν, απ΄ όλα αυτά, όλοι ελπίζουν πως αύριο κιόλας θα παρθούν μέτρα! Πριν θρηνήσουμε θύματα!.. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *