ροή ειδήσεων

Η Πρωταπριλιάτικη φάρσα της Google που… έκανε ανθρώπους να χάσουν την δουλειά τους!


Η Google μάλλον το "παράκανε" με το πρωταπριλιάτικο αστείο, αφού προκάλεσε την οργή των χρηστών, ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι εξαιτίας της τεχνολογικής εταιρείας απολύθηκαν...



Όπως μεταδίδει το Business Insider, το αστείο ήταν απλό. Στο Gmail, δίπλα στο κουμπί "Απάντηση", η Google πρόσθεσε ένα κουμπί "Mic drop". Χρησιμοποιώντας το, ο χρήστης απαντούσε στο email, το αρχειοθετούσε, αλλά στην απάντηση το Google προσέθετε κι ένα GIF (κινούμενη εικόνα) με ένα Minion που έριχνε το μικρόφωνό του.


"Το e-mail είναι πολύ ωραίο, αλλά μερικές φορές το μόνο που θέλει κανείς να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί της αποσύνδεσης", έγραψε η Google, δικαιολογώντας το αστείο. "Όπως όταν είσαι στη δουλειά και όλοι έχουν άδικο εκτός από σένα. Ή εκείνες τις στιγμές, που κάποιος ζητήσει την έγκριση της ομάδας, αλλά η γνώμη σας είναι η μόνη που έχει σημασία. Ή ίσως απλά να τα κατάφερες, και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πεις".

Ωστόσο η τοποθέτηση του κουμπιού αυτού στη θέση του "Send and archive" μπέρδεψε τους χρήστες οι οποίοι από συνήθεια το πατούσαν κατά λάθος στέλνοντας το… Minion ακόμα και σε σοβαρά e-mails. Η Google έλαβε σειρά εξοργισμένων e-mail από χρήστες που κατήγγειλαν ότι έστειλαν κατά λάθος τη φάρσα σε επαγγελματικά e-mails, γεγονός που σε ορισμένες περιπτώσεις τους στοίχισε ακόμη και τη δουλειά τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *