Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει κατά πολύ στα ποσοστά με τη ΝΔ να είναι μπροστά με 10% στην Α' Θεσσαλονίκης, όπως καταγράφει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας της Θεσσαλονίκης THESSNEWS, η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 10 μονάδων!
Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο 2% και από 1,5% έχουν Λαϊκή Ενότητα και το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας. H Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη λαμβάνει το 1%.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, έλαβε 35,81%, συνεπώς φαίνεται ότι έχει απωλέσει το 60% των ψηφοφόρων του.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δύο στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, λένε τώρα ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα.
Παράπονα Ρόδου
ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚ@!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχε δίκιο ο Επίκουρος που έλεγε "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Τόση βλακεία δεν πολεμιέται με τίποτα ..."
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ένα διεφθαρμένο κόμμα διαδέχεται το άλλο γιατί ξέρουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ότι ο ηλίθιος Ελληνας όταν του τάξεις λαγούς με πετραχείλια ξεχνάει τι τράβηξε στο παρελθόν και θα τρέξει να ψηφίσει τον πλειοδότη απατεώνα πολιτικό που μαύρισε στις προηγούμενες εκλογές. Και η Ιστορία επαναλαμβάνεται (deja vu) με την επιλογή των ίδιων προσώπων και κομμάτων που κατέστρεψαν την χώρα και την ξεπούλησαν στους ξένους!!!!
Μας ψεκάζουν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ