ροή ειδήσεων

Πρώτη φορά… λαμόγια Αριστερά: Η εξωφρενική ρύθμιση του νέου μνημονίου, που “κρύβεται” στις 7.500 σελίδες – Δείτε τί επιτρέπεται σε βουλευτές!


Ρύθμιση με την οποία επιτρέπεται σε υπουργούς, βουλευτές και άλλους αξιωματούχους η κατοχή εξωχώριων εταιριών αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμη και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το ΥΠΟΙΚ ως φορολογικοί παράδεισοι, πέρασε μέσω του νέου πολυνομοσχεδίου.


Πρόκειται για το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή και προβλέπει πως υπουργοί, βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι μπορούν πλέον να μετέχουν σε εξωχώριες εταιρίες αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμα και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το υπουργείο Οικονομικών ως «φορολογικοί παράδεισοι», όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, τα Νησιά Κέιμαν, Τζέρσεϊ, οι Βερμούδες κ.ά. όπου τα εισοδήματα φορολογούνται από 50% εως 100% χαμηλότερα σε σχέση με το αν θα φορολογούνταν στην χώρα μας.


Σύμφωνα με τη ρύθμιση μάλιστα δίνει άφεση αμαρτιών σε κάποιους που ενδεχομένως δεν ήταν εως τώρα «νόμιμοι» και κινδύνευαν να έχουν αυστηρές συνέπειες γι’ αυτόν το λόγο καθώς όπως αναφέρουν και έγκριτοι νομικοί, η διάταξη θα έχει στην εφαρμογή της αναδρομική ισχύ.







Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου τροποποίησε τον νόμο του 2003 ο οποίος προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε εξωχώριες εταιρείες και ποινές φυλάκισης, χρηματικά πρόστιμα και έκπτωση από δημόσια αξιώματα.


Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης ήταν έντονες με τη ΝΔ να αναφέρει «Ντροπή, η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί» και να προσθέτει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους και του διχασμού του κ. Κυρίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ της αχρειότητας του κ. Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ της φορολογικής σφαγής του κ. Τσακαλώτου, ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του λαϊκοεθνικιστικού τυχοδιωκτισμού του κ. Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ της αυταπάτης, του ψέματος και της απάτης του κ. Τσίπρα μιλά απογυμνωμένος από κάθε επιχείρημα, από κάθε σοβαρότητα και κάθε αξιοπιστία».


«Μια ακόμη σκανδαλώδης διάταξη, που συμπεριλαμβάνεται στο Πολυνομοσχέδιο των 240 άρθρων για το Υπερταμείο, τον κόφτη και τη νέα φοροκαταιγίδα. Μια διάταξη που την ψήφισαν όλοι οι βουλευτές τους. Τέρμα στα παραμύθια ότι δήθεν υπερασπίζονται τους φτωχούς που ψήφισαν ‘‘όχι’’. Να την πάρουν πίσω άμεσα και αναδρομικά», καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


«Με μία παράγραφο στις 7500 σελίδες του τελευταίου πολυνομοσχεδίου προβλέπεται η αθώωση όσων υπουργών ή βουλευτών ή στελεχών του κράτους διαθέτουν off shore εταιρείες, αρκεί αυτές να είναι σε “συνεργάσιμους” φορολογικούς παραδείσους. Η διάταξη ψηφίστηκε από 152 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Ας πάνε λοιπόν στις περιφέρειές τους οι 152 να εξηγήσουν στους άνεργους και όσους βασανίζονται να επιβιώσουν, ποιους ξέπλυναν και ποιους ξεπλένουν με αυτή τη διάταξη» σχολιάζει από την πλευρά του Το Ποτάμι.


«Η κοινωνία απαιτεί ΤΩΡΑ εξηγήσεις από τους υπουργούς που υπογράφουν την εισηγητική έκθεση» επισημαίνει η Σεβαστουπόλεως.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/5/16 09:16

    Δόξα τω θεώ ...... Ολοι βολεύτηκαν !!!!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/16 16:09

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.
    ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
    Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ., ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ,
    ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ

    Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/16 16:13

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Με τους διακριτικούς τίτλους:
    «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»
    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του , την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του.
    Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
    Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι η συνέχεια της επιβουλής ανθελληνικών κέντρων επικυριαρχίας η οποία ξεκίνησε με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά ́Ελληνα Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. Αυτή η δολοφονία ακύρωσε οριστικά την Ψήφιση του Πολιτικού Συντάγματος το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρωθεί στην Ε ́ Εθνοσυνέλευση καθώς επίσης σταμάτησε την λειτουργία του κρατικού Πιστωτικού Ιδρύματος την « Ελληνική Χρηματιστική» το οποίο αντικατεστάθη το 1841 με το ιδιωτικό ξένων συμφερόντων πιστωτικό ίδρυμα την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος».
    Από τότε η εξουσία μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών οι οποίες θα ήταν η εγγύηση για την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους πέρασε σε ξένα προς τον Ελληνισμό Κέντρα με εκπροσώπους τα πολιτικά κόμματα μέσω της εγκάθετης και ξενόφερτης μοναρχίας.
    Είναι γεγονός ότι ενώ το πολίτευμα άλλαξε πολλές μορφές, η κύρια σταθερά και υπεύθυνη συνιστώσα του Καθεστώτος διαχρονικά από το 1832 μέχρι και σήμερα παραμένει η κομματοκρατία.

    Από τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας.
    Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για την επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε Ανθελληνικά Κέντρα.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/16 16:18

    Τα κόμματα επέτρεψαν στο Τραπεζικό κατεστημένο να λειτουργεί με πλήρη ασυδοσία αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ελέγχου και απαλλάσσοντας το από κάθε φόρο και υποχρέωση καταβολής τελών έτσι αυτό σε πλήρη ασυλία έφτασε μέχρι το σημείο να πτωχεύσει το Ελληνικό Κράτος επανειλημμένως.
    Τα κόμματα εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους .
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία της Μικρασιατικής Καταστροφής και γενοκτονίας.
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία του Εμφυλίου πολέμου πού τόσο ακριβά στοίχησε στο Έθνος μας και ο διαμελισμός του Ελληνισμού όπως στην Κύπρο.
    Τα κόμματα είναι υπεύθυνα γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος , την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών .
    Το πολιτικό καθεστώς επέτρεψε σε οργανισμούς και Συμβούλια ξένα Ελληνικών συμφερόντων να είναι ενταγμένα μέσα στον Κρατικό Μηχανισμό απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια από την Ελληνική Πολιτεία καθώς επίσης να έχουν ενεργή συμμετοχή σε νευραλγικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ
    Το πολιτικό καθεστώς είναι η αιτία της καταστροφής του Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας, του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/16 16:25

    Λόγω του ότι:
    Αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας .
    Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.
    Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος , ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του.
    Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβ
    άσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.
    Επιπλέον κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι το Κράτος μας παρά την δυνατότητα που έχει και με υπάρχουσα ήδη κατατεθειμένη εγγυοδοσία, για άτοκη δανειοδότηση με πολυετή περίοδο αποπληρωμής του δανείου, από τα τεράστια αποθεματικά που διαθέτει στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος εξ αρχής όπως και όλων των παγκόσμιων ταμείων που δημιουργήθηκαν και υπάρχουν σε όλο το ιστορικό βάθος και τα οποία κατέχουν τον Εθνικό πλούτο ο οποίος κληρονομικά ανήκει στο Ελληνικό γένος ( βλέπε Παράρτημα 1), το πολιτικό κατεστημένο δεν χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα προκλητικά και απροσχημάτιστα προς όφελος των Αγορών και των Τραπεζιτών και εις βάρος των νόμιμων κληρονόμων.
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    6199/04-09-2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/16 16:28

    Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.
    Καταγγέλλουμε ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν. Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον,
    διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν .
    Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια με την εκδίωξη του σημαντικότερου ιστού ανάπτυξης τους νέους επιστήμονες.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πολιτισμό ο οποίος διέπει και είναι ορατός σε όλον τον πλανήτη σε όλες τις μορφές που εκφράζεται μέσω των τεχνών ( μουσειακά εκθέματα ) , των επιστημών ( Μαθηματικά, Φιλοσοφία , Αρχιτεκτονική , Αστρονομία, Μεταλλουργία κλπ ) της σκέψης , της γλώσσας.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/16 16:42

    Αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας .
    Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.
    Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος , ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του.
    Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.
    Επιπλέον κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι το Κράτος μας παρά την δυνατότητα που έχει και με υπάρχουσα ήδη κατατεθειμένη εγγυοδοσία, για άτοκη δανειοδότηση με πολυετή περίοδο αποπληρωμής του δανείου, από τα τεράστια αποθεματικά που διαθέτει στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος εξ αρχής όπως και όλων των παγκόσμιων ταμείων που δημιουργήθηκαν και υπάρχουν σε όλο το ιστορικό βάθος και τα οποία κατέχουν τον Εθνικό πλούτο ο οποίος κληρονομικά ανήκει στο Ελληνικό γένος ( βλέπε Παράρτημα 1), το πολιτικό κατεστημένο δεν χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα προκλητικά και απροσχημάτιστα προς όφελος των Αγορών και των Τραπεζιτών και εις βάρος των νόμιμων κληρονόμων.

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ == ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ == ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΑΝΕΡΓΟΥΣ
    ΑΓΡΟΤΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ........ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/16 16:50

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον,
    διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν .
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕτην μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια με την εκδίωξη του σημαντικότερου ιστού ανάπτυξης τους νέους επιστήμονες.
    Και το σημαντικότερο την λεηλασία και την κατάχρηση των δικαιωμάτων του Κυρίαρχου Πανάρχαιου Έθνους μας, το μόνο έθνος πραγματικά αυτοχθόνων ιθαγενών μέσω αλλεπάλληλων προδοσιών.
    Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ ́ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα

    Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ολόκληρο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ επειδή για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις Αγορές και τους Τραπεζίτες, χρέος ανύπαρκτο τεχνητά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας, και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    ΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/16 17:01

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==
    Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες , να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τους προς το ΔΗΜΟΣΙΟ , τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, αλλά και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να διασώσουν τις περιουσίες τους.
    Από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση , που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται , από τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εντός και εκτός της Ελλάδος , με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ εσαεί δεσμώτες , ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.

    ==ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ( ΕΝΦΙΑ-ΦΟΡΟΣ-Φ.Π.Α- ΤΕΛΗ ΚΛΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.λ.π) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ )

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ , κατέθεσε προσωπικά , νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεών του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήτοι:

    α) Ποσό ύψους 600 Δις. Δολ. Αμερικής από το 2012.

    β) Ποσό ύψους 2,3 Τρις Ευρώ , από το 2013 (Χρηματοδότηση όλων των έργων υποδομών των δήμων της Ελλάδος)
    γ)Ποσό ύψους 115 Τρις Δολ. Αμερικής από το 2007 (Ισολογισμός της
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, με υπογραφές Κου ΠΑΠΟΥΛΙΑ-Προέδρου της Δημοκρατίας, Κου ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-Υπουργού Οικονομικών, Κου ΒΑΣΙΛΑΚΗ Πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη & 40 παγκόσμιων θεσμών)

    Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών , καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
    Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά και η παγκόσμια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , ως προς την εγκυρότητα, γνησιότητα,
    αξία και ισχύ.ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/4-9-2015

    Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
    Ενημερώνουμε όλους τους ==,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ== ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα ως ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ αλλά και ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ επί των προαναφερθέντων κεφαλαίων, καθώς και υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς, να εισπράξουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ’ αδιαιρέτου μερίδιο που τους αναλογεί.
    Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης –Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα, θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα , καθώς και θα επιμεληθούν της εκτέλεσης της ως άνω διαδικασίας.
    Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής μας και θέλει να κάνει το εξώδικό του προς κάποια άλλη εφορεία , τράπεζα ή ασφαλιστικό ταμείο, απλά θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο άτομο κάτοικο της περιοχής που είναι η υπηρεσία που ενδιαφέρεται και απευθυνόμενος στο ανάλογο γραφείο Ε.ΣΥ. της περιοχής , θα ολοκληρώσει την διαδικασία.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==


    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 ΚΟΔΡΙΚΤΩΝ 62 ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΗΛ 2241600722
    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 2 2241304229
    ΕΣΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 2241304229

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/16 17:37

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==
    ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ« , (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΟΗΕ , ΤΡΟΪΚΑ , Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) , ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ« – «Ε.ΣΥ.« ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ !

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ , ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !

    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΙΩΠΑ , ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !
    ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΡΑ !!!
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ !

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ«- «Ε.ΣΥ.« !

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .Ε.ΣΥ== ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
    180 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ.

    Υ.Γ Ο ==ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΙΣ 29/5 2016
    ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ.....

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ .............



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/16 17:49

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Α.Φ.Μ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
    ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αυτό είναι στρεβλό, αυτό είναι διαστροφή δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό ότι ένα παιδί που γεννιέται αυτόματα του βγάζουν Α.Φ.Μ. και από τις πρώτες ώρες της ζωής του να είναι φυλακισμένο ες αεί ,και μάλιστα να τιτλοποιείται η ύπαρξή του, αυτό λοιπόν μόνο μία εταιρεία θα μπορούσε να το κάνει και το κράτος με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία έχει μετατραπεί και γι’ αυτό υπάρχουν όλες οι αποδείξεις στο διαδίκτυο σε μία ανώνυμη εταιρεία.
    Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. η οποία έχει αριθμό φορολογικού μητρώου δραστηριοποιείτε ως επιχείρηση με έδρα την Νέα Υόρκη και μάλιστα υπεύθυνο της επιχείρησης στην Νέα Υόρκη συγκεκριμένο πρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας ως επιχείρηση.
    Από τότε λοιπόν και μέχρι σήμερα όλοι οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους έχουν αρχίσει αν περνούν στα χέρια των ιδιωτών.
    Πως έχει γίνει αυτό; Μέσω των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών.
    Έτσι βαφτίζουν τους ιδιωτικούς μηχανισμούς εισπρακτικές εταιρείες από την Ελληνική δημοκρατία «Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές».
    Οι Ανεξάρτητες λοιπόν Διοικητικές Αρχές ουσιαστικά είναι ανεξέλεγκτες ιδιωτικές αρχές που δεν έχουν μάλιστα και σαφή νομική μορφή, τα διοικητικά τους συμβούλια δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση.
    Έχουν πλήρη λογιστική και διοικητική αυτοτέλεια και ασυλία, τα μέλη τους έχουν επίσης και ασυλία η κυβέρνηση δεν μπορεί να επέμβει και να παύσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα οποία τα οποία μάλιστα διορίζονται από μη κυβερνητικούς οργανισμούς και απαραίτητη προϋπόθεση για αν διοριστούν στον δημόσιο τομέα είναι η προϋπηρεσία τους στον ιδιωτικό τομέα.
    ΣYNEXIZETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/16 17:55

    Τέτοιο προκλητικό παράδειγμα ανεξάρτητης διοικητικής αρχής είναι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στον έλεγχο της οποίας έχουν περιέλθει όλες οι Δ.Ο.Υ. και ο σκοπός είναι ο έλεγχος των δημοσίων εσόδων του κράτους.
    Το ίδιο έχει γίνει και μέσω των κέντρων είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών του Ι.Κ.Α.

    Οτιδήποτε σήμερα πληρώνουμε ως Έλληνες πολίτες είτε στο δημόσιο, θεωρώντας ότι πληρώνουμε φόρους είτε ως ασφαλιστικές εισφορές θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν πηγαίνουν στα ταμεία του κράτους δεν επιστρέφουν σε εμάς τους Έλληνες πολίτες γι’ αυτόν τον λόγο δεν βλέπουμε να υπάρχει καμία ανάπτυξη σε αυτόν το τόπο.
    Δεν μας επιστρέφεται από πλευράς φόρων τίποτα πίσω προκειμένου να γίνει είτε υποδομή υγείας, είτε υποδομή παιδείας, είτε υποδομή άμυνας, είτε υποδομή σε πολιτισμό.

    Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι τα ταμεία μας δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα είτε στην περίθαλψη είτε σε συντάξεις και έχουμε όλο το νομικό πλαίσιο στην διάθεσή σας το έχουμε κοινοποιήσει, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους Έλληνες πολίτες.
    Θα πρέπει σήμερα λοιπόν οι Έλληνες πολίτες να κατανοήσουν ό,τι οτιδήποτε πληρώνουν στο κράτος με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία ουσιαστικά πηγαίνει στους δανειστές και γι’ αυτό εάν συνεχιστεί αυτή η πληρωμή από πλευράς υμών προς το δημόσιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση η πατρίδα να απεγκλωβιστεί ποτέ από την μέγγενη των μνημονίων.


    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

    Καλούμε τους πολίτες να απαλλαγούν από τον φόβο.
    Αν διώξουν τον φόβο, αν δουν με λογική και νόηση όλα τα στοιχεία και όλες τις αποδείξεις θα αντιληφθούν ότι η μόνη διέξοδος είναι η συνένωσή μας μέσα από έναν Εθνικό πολιτικό φορέα με μόνο σκοπό την ανέλιξη της Ελλάδος, την ανάδειξη της Ελληνικότητος στον πλανήτη με την επωνυμία Ελλάδα.

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.Υ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/5/16 18:04

    Μόνο αν το αποφασίσουμε εμείς όμως.
    Γιατί αν δεν συνενωθούν οι Έλληνες να γνωρίσουν την πραγματική αλήθεια να αντιμετωπίσουν την αλήθεια γιατί η αλήθεια πάντοτε υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει και εμείς να πετάξουμε όλα τα πέπλα του τρόμου τα οποία έχουμε δεχτεί να μας φορέσουν οι εξωτερικοί μας δανειστές και χρόνιοι μας τοκογλύφοι να αποφασίσουμε εμείς ότι όντως θέλουμε να δομήσουμε ξανά την Ελλήνων πολιτεία βασισμένη σε αξίες αρχές και πολιτειακούς νόμους που να είναι κατανοητοί προς όλους και εύκολα διαχειρίσιμοι έτσι μόνο θα μπορέσουμε να οδεύσουμε προς την απελευθέρωση της Ελλάδος και του Ελληνισμού εν γένει.
    Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε μία πολύ πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας.
    Έχουμε φτάσει σε τέτοια σημεία που δεν θα είναι εύκολο να αντιστρέψουμε αυτήν την EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ η οποία έχει στηθεί μέσα στην χώρα μας και είναι κάτι το οποίο ανεχτήκαμε εμείς προσωπικά.
    Πρέπει να αποφασίσουμε ότι ο Έλληνας είναι ο γίγαντας και οι άλλοι είναι τα σκουλήκια και όχι το αντίθετο.
    Και να αποφασίσουμε εμείς ότι θα διοικήσουμε αυτήν την χώρα με νόηση με ελεύθερη βούληση και πραγματικά πάνω σε ελλάνια αξιακά πρωτόκολλά τα οποία βασίζονται όπως είπα προηγουμένως σε αξίες αρχές και συγκεκριμένους νόμους.
    Αυτά μπορείτε να τα βρείτε ανά πάσα στιγμή σαν πληροφοριακό υλικό σε οποιοδήποτε γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    Έχω να τονίσω ότι έχουμε ήδη ιδρύσει πάνω από 160 γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ιδρύονται καθημερινώς καινούρια τα οποία λειτουργούν αυτόνομα αλλά συντονισμένα και δημιουργούν όλη αυτήν την δυναμική για να μπορέσουμε, όπως είπα προηγουμένως, να διεκδικήσουμε τα ινία της διακυβέρνησης της Ελλήνων Πολιτείας.

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ- ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *