επικαιρότητα

Αυγενάκης από την Ρόδο για Τσίπρα: Έβαλε τη χώρα σε ένα διαρκές μνημόνιο


Χθες το βράδυ, σε ομιλία του στη Ρόδο, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, υποστήριξε ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να τελειώνει με την επικίνδυνη κυβέρνηση», τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν καταλογίζει αυταπάτη αλλά απάτη προς όλους τους Έλληνες, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έβαλε τη χώρα σε ένα διαρκές μνημόνιο.

Ο κ. Αυγενάκης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο προσφυγικό, εκθειάζοντας τη στάση των νησιωτών και σημείωσε : «Δείχνουμε αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες, αλλά προσέχουμε και τους Έλληνες πολίτες» και ανακοίνωσε ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό θα παρουσιαστεί στη Μυτιλήνη από τον πρόεδρο του κόμματος.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία μίλησε για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και στη μεγάλη επιβάρυνση του τουριστικού προϊόντος, που το μετατρέπει σε μη ανταγωνιστικό σε σχέση με τις λοιπές χώρες της Μεσογείου. Επίσης, ο τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε αναφορά στη φορολογία που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση, και ο τομεάρχης Ναυτιλίας, Σίμος Κεδίκογλου, προανήγγειλε ημερίδα στη Ρόδο, το καλοκαίρι, με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης