ροή ειδήσεων

Σοκ! Γνωστός Ροδίτης τραγουδιστής περιμένει ένα θαύμα για να ζήσει: «Η κατάστασή μου δεν παίρνει άλλο χειρουργείο»


Ζει ένα μαρτύριο. Το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά, χωρίς να σταματά λεπτό να προσεύχεται. Τους πάντες σόκαρε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης όταν αποκάλυψε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον έχει γονατίσει, καθώς γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης. Μαζί με τους γιατρούς προσπαθεί να βρει λύση, ελπίζοντας όπως λέει σε ένα θαύμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπες πως θα χρειαστείς να κάνεις κι άλλο χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το στομάχι σου.

Ψάχνουμε με τους γιατρούς να βρούμε μια λύση για το πρόβλημά μου. Θα χρειαστεί σίγουρα να κάνω κάτι, αλλά άλλο χειρουργείο η κατάστασή μου δεν παίρνει! Θα το κάνω σε ανύποπτο χρόνο και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.




Πιστεύεις στα θαύματα;

Ναι, έτσι κι αλλιώς είμαι ζωντανή απόδειξη ενός θαύματος! Το ότι ζω έπειτα από ένα φρικτό ιατρικό λάθος είναι θαύμα. Κάθε μέρα πρέπει να ζω με φαγητό βάρους μέχρι 60 γραμμάρια. Ζύγιζα κάποτε 267 κιλά, αλλά ένα ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αδυνατίσω έκανε κόλαση την καθημερινότητά μου. Ήταν πριν από δέκα χρόνια όταν αποφάσισα να αδυνατίσω και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση, όπου μου τοποθέτησαν γαστρικό μανίκι. Σημαντικές παραλείψεις του γιατρού μου προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές. Ευτυχώς όμως ζω…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *