ροή ειδήσεων

Κως: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν


Στην Κω θα βρίσκονται από αύριο Κυριακή και για 2 εβδομάδες, επιθεωρητές για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν. Μάλιστα την ερχόμενη Τρίτη θα δώσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ του νησιού, για όλες τις εξελίξεις στην πολύκροτη έρευνα.

Δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας Άγγλος αστυνομικός ελληνικής καταγωγής θα είναι στην διάθεση των δημοσιογράφων, στην οδό Μακρή στην περιοχή Ηρακλής, έξω από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μπέν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21ος μηνών.

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαιρ έχει λάβει επιχορήγηση από την Αγγλική κυβέρνηση για την εξερεύνηση κάθε γραμμής έρευνας για τον εντοπισμό του Μπέν. Γι αυτό το σκοπό θα κάνουν μια έκκληση απευθείας στους κατοίκους του νησιού για να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν έχουν.


Η Αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, προσφέρει αμοιβή 12.500€ σε οποιοδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του Μπέν Νίνταμ.

Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση όλων ειδικά για το Ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς στα Ελληνικά ή Αγγλικά με διακριτικότητα. Οι αριθμοί είναι: 6951040208 (Ελληνικά/Αγγλικά), 6951040217 (Ελληνικά/Αγγλικά),6951040226 (Αγγλικά).

Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Αγγλική ομάδα έρευνας στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk" Κατά την παραμονή τους στην Κώ, οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη. Επίσης θα ακολουθήσουν διάφορες γραμμές έρευνας.
madata.gr
rodiaki

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *