ροή ειδήσεων

Καταγγελία της ΕΤΙΤΑ για το κανάλι "Ε"


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΨΙΛΟΝ την ημέρα που απεργεί όλη η Ελλάδα για το νέο ασφαλιστικό-λαιμητόμο, έβγαλε απεργοσπαστικά στον αέρα δύο ζωντανές εκπομπές με παρουσιάστριες τις κυρίες Όλγα Λαφαζάνη και Ναταλία Γερμανού. Ο τηλεοπτικός αυτός σταθμός την στιγμή που έχει μετατραπεί σε άντρο παρανομίας και καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων ζήτησε υποκριτικά το αρχικό ποσό εκκίνησης των νέων αδειών να οριστεί σε 35εκατομμύρια ευρώ!!!
Στον… «χλιδάτο» αυτό σταθμό των 35 εκατομμυρίων ευρώ η μαύρη εργασία ανθεί. Οι υπερωρίες, τα βραδινά, και τα Σαββατοκύριακα δεν πληρώνονται ποτέ. Μπλοκάκια, μισθοί πείνας και τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους είναι το σήμα κατατεθέν του. Παλαιότερα σε σταθμό του ίδιου ιδιοκτήτη τα δώρα των εργαζομένων που καταβάλλονταν, γύριζαν στο ταμείο του με την απειλή της απόλυσης.

Ο… «χλιδάτος» αυτός σταθμός των 35 εκατομμυρίων ευρώ την στιγμή που επιλέγει να μαζέψει διάφορους τηλεοπτικούς αστέρες αμείβοντάς τους με δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ίδια στιγμή κλέβει τον μόχθο των απλών εργαζομένων αλλά και το ίδιο το κράτος αφού όλες του οι παρανομίες συνιστούν εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή. Ταυτόχρονα λιώνει στην κυριολεξία τους εργαζόμενους με τις αμέτρητες και συνεχόμενες ώρες που βρίσκονται στον αέρα αναγκάζοντάς τους να δουλεύουν σε μια ή περισσότερες βάρδιες και για τον Τ/Σ ΕXTRA!!!
Και τώρα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την Πανελλαδική απεργία και βγάζει στον αέρα τις εκπομπές του πασχίζοντας να αυξήσει έστω και ελάχιστα το κέρδος του!!!

Και για να τελειώνουμε κύριοι της διοίκησης του ΕΨΙΛΟΝ, σας ενημερώνουμε πως η ανοχή μας έφτασε στο τέλος της. Οι μπράβοι που κουβαλήσατε και απλώθηκαν γύρω από τον σταθμό την μέρα της απεργίας για να μας εμποδίσουν στην οποιαδήποτε διαμαρτυρία μας, δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν ούτε το Σ.ΕΠ.Ε. ούτε το Σ.Δ.Ο.Ε. ούτε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Εργασίας. Μην ζητάτε λοιπόν 35 εκατομμύρια ευρώ την αρχική τιμή των νέων αδειών γιατί πολλά απ αυτά θα σας φύγουν για να πληρώσετε τα πρόστιμα για ΟΛΕΣ σας τις παρανομίες!!!

Υ.Γ. Προφανώς οι παρουσιάστριες που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα χαρούμενες και γελαστές έχουν ήδη λύσει το ασφαλιστικό τους πρόβλημα. Δεν ντράπηκαν όμως να παρουσιαστούν στο τηλεοπτικό κοινό που αυτές τις μέρες τους κόβουν κι άλλο τις συντάξεις και τους επιβαρύνουν με νέους φόρους; Ειδικά για την κυρία Γερμανού περιμέναμε να μην έχει ξεχάσει τόσο εύκολα το ήθος που σίγουρα έχει διδαχθεί!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *