ροή ειδήσεων

Αναμένοντας την ασφαλτόστρωση στα Ασγούρου - φωτο


Αναγνώστης: Από προσωπική μου θέση και με κίνητρο την αποκατάσταση του δρόμου
για να επιστρωθεί με άσφαλτο, χρόνια τώρα. ......Στην λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, στην περιοχή Σγουρου, ο δρόμος 200 περίπου μέτρων, που οδηγεί στο μικρό εκκλησάκι του Αγ.Κων/νου &Ελένης, οικογένειες που κατοικούν παράλληλα με τον δρόμο αυτό, σύννεφα σκόνης διάπλατα κατακλύζουν τα σπίτια από οχήματα και μεγάλα οχήματα τόνων που διαπερνούν από εκεί με αποτέλεσμα να εισπνέουν την σκόνη.
Συγχρόνως, υπάρχει εμπόδιο στην εξυπηρέτηση πελατών και κατοίκων της περιοχής τους χειμερινούς μήνες κυρίως που διασχίζουν το δρόμο με μεγάλο ποσοστό νερού που πνίγει την περιοχή. Με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα όλο τον χρόνο.
Είχαμε ενημερωθεί ότι ο δρόμος θα γίνει μέχρι την ημέρα της γιορτής του Αγ.Κων/νου & Ελένης. Σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε; ;;;;Πρόσωπα ,που έχουμε πιστέψει και πάνω απ' όλα έχουμε σεβαστεί την θέση που ανήκουν τώρα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ,του κάθε πολίτη και το καλύτερο για το νησί μας. 
Έχουν υποτιμήσει την εμπιστοσύνη μας ,βρεθήκαμε εκ των υστέρων μπροστά σε μια κατάσταση που σχεδόν χάνουμε τις ελπίδες μας και τα πιστεύω μας! Ως σωστοί πολίτες, συντελούμαι στα καθήκοντα μας και περιμένουμε την ανταπόκριση και την ευαισθητοποίηση σας στο θέμα μας.θα θέλαμε να επιτελεσθεί το έργο αυτό ,όσο γίνεται πιο σύντομα.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/16 11:47

    ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ..ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ..100 ΜΕΤΡΑ ΕΠΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΛΗ, ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ...ΛΙΓΟ ΘΕΛΗΣΗ...ΑΝΤΕ Κ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ..ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/16 19:55

    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ....ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ...ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΑΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΛΛΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑΥΤΟΝ...ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΕΨΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΟΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *