ροή ειδήσεων

Η Google ψάχνει να προσλάβει οδηγούς για να… κάθονται! [video]


Εάν είστε απόφοιτος πανεπιστημίου που ψάχνει για δουλειά, υπάρχει μια δελεαστική πρόταση από την Google στο Phoenix της Arizona...


Σύμφωνα με την περιγραφή εργασίας που αναρτήθηκε στο HireArt, το κύριο πεδίο ενασχόλησης θα είναι οι βόλτες με το αυτόνομο όχημα της εταιρείας για τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα και να καταγράφετε τις αντιδράσεις του λογισμικού σε καθημερινές συνθήκες κίνησης. Ο νέος υπάλληλος θα πρέπει στην συνέχεια να γράψει τακτικές εκθέσεις σχετικά με την συμπεριφορά του αυτόνομου οχήματος και να τις παραδώσει στην ομάδα μηχανικών.
Για να κάνετε αίτηση για την 12μηνη σύμβαση ως οδηγός του αυτόνομου Google Car, θα πρέπει να έχετε πτυχίο πρώτης βαθμίδας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Bachelor), καθαρό μητρώο οδήγησης και να μπορείτε να γράφετε σωστά, τουλάχιστον 40 λέξεις το λεπτό. Ακόμα, θα πρέπει να περάσετε και κάποιες εξετάσεις πιστοποίησης για την «οδήγηση» του αυτόνομου αυτοκινήτου της Google.
Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με την πρόσφατη συνεργασία της Google με την FIAT Chrysler Automobiles, η ενδεχόμενη πρόσληψη από την Google μπορεί να οδηγήσει σε παράταση της εργασίας στην δεύτερη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η αναγραφή και μόνο ότι εργάστηκαν για την Google, αναβαθμίζει το βιογραφικό τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *