ροή ειδήσεων

Αυτές είναι οι 6 παγίδες που αποφεύγουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια


Δες πώς τα ευτυχισμένα και υγιή ζευγάρια καταφέρνουν και αποφεύγουν τις κακοτοπιές.




Η κάθε σχέση είναι ξεχωριστή, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά χρειάζονται διαφορετικοί χειρισμοί για να είναι σε μια σχέση και οι σύντροφοι ευτυχισμένοι και να νιώθουν καλά μέσα σε αυτήν.


Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, υπάρχουν 6 κοινές "παγίδες" για όλες τις σχέσεις, που όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια αρνούνται πεισματικά να υποπέσουν και καλά θα κάνεις να πάρεις ένα μαθηματάκι.

1) Εμπιστοσύνη

Οι σχέσεις που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη αφενός είναι πιο πιθανό να επιτύχουν, αφετέρου εξασφαλίζουν περισσότερη ψυχική ηρεμία τόσο σ' εσένα όσο και στον σύντροφό σου.

2) Με μέτρο τα νεύρα

Προφανώς και θα θυμώσεις, είναι ανθρώπινο. Το θέμα είναι να μην έχεις υπερβολικές εκρήξεις που θα μακροπρόθεσμα θα φθείρουν και εσένα προσωπικά αλλά και τη σχέση σου.

3) Μην αποφεύγεις δύσκολες αποφάσεις ή συζητήσεις

Ακόμα και όταν διαφωνείς με τον σύντροφό σου, το παν είναι να λύνετε από κοινού τα προβλήματά σας, όσο δύσκολα και αν είναι.

4) Ποτέ χτυπήματα "κάτω από τη μέση"

Όσο και αν τύχει να τσακωθείτε, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση να πεις ή να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να αναιρέσεις μετά, όσο και αν το προσπαθήσεις.

5) Το σεξ είναι ευχαρίστηση, όχι "όπλο"

Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς, είτε εσύ είτε εκείνος, το σεξ ως μέσο για να επιτύχεις κάτι που θες. Από το να σου πάρει κάτι, μέχρι να τον πείσεις για το πού πρέπει να πάτε διακοπές. Μικρότητα, φίλη μου.

6) Μην αφήνεις το συναισθηματικό χάσμα να μεγαλώνει

Όλες οι σχέσεις περνούν περιόδους εσωστρέφειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η μαγεία, απλά ότι χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Το ζήτημα είναι μόλις αντιληφθείς πως η ρουτίνα έχει καταβάλει τη σχέση, να είσαι σε εγρήγορση και να λάβεις δράση, από κοινού με τον σύντροφό σου (ιδανικά).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *