επικαιρότητα

ΤΕΛΟΣ; 7 στους 10 δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο, το κράτος καταρρέει!


O Εφιάλτης των άδειων ταμείων ετοιμάζεται να κατασπαράξει την κυβέρνηση.
Μόνο μέσα στο μήνα Απρίλιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 700 εκατομμύρια ευρώ με το ποσό να αγγίζει τα 4,330 δις ευρώ από την αρχή του έτους. Σ΄αυτά προσθέστε και τα 83,5 δις ευρώ που χρωστάνε συνολικά οι Ελληνες στην Εφορία για να κατανοήσετε το μέγεθος της ανοησίας του που θέλει τις κυβερνήσεις να εφευρίσκουν διαρκώς νέους φόρους οι οποίοι δεν πληρώνονται ποτέ!!!

Οι αριθμοί αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το “Οικονομικό Βαρόμετρο” της ALCO για το ΕΒΕΑ το 89% των ερωτηθέντων θεωρούν πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά είναι σε λάθος κατεύθυνση! Μόνο το 6% εμπιστεύεται τις συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης.


Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος θα δηλώσει: «Και από την τελευταία έρευνα του Επιμελητηρίου διαφάνηκε ότι το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια βυθίζει την οικονομία στην ύφεση. Φορολογούμενοι και επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς 7 στους 10 δηλώνουν αδυναμία να καταβάλουν τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους. Για μια ακόμη φορά επιμένουμε στην ανάγκη προώθησης και υλοποίησης αναπτυξιακών μέτρων που θα δώσουν μια νέα πνοή στην αγορά».
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά