ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βρήκε αρχαίο βωμό στην αυλή του και.. ακόμα περιμένει την Αρχαιολογία!


Έναν βωμό, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι έχει αρχαιολογική αξία βρήκε στην αυλή του σπιτιού του άνδρας στη Ρόδο, αλλά ακόμη... περιμένει τους αρμόδιους να τον πάρουν! Πριν από αρκετές εβδομάδες συγκεκριμένα ο κ. Τουργούτ Καγιανίν, ανακάλυψε στην αυλή του σπιτιού του, στη οδό Λαρίσης 3 στην Ανάληψη, τον βωμό και αφού τον ανέσυρε από τα χώματα (βρισκόταν δίπλα σε παλιό πηγάδι) έσπευσε αμέσως να ειδοποιήσει την Ασφάλεια.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ειδοποίησαν την αρχαιολογία και πράγματι την ίδια μέρα, στελέχη της υπηρεσίας μετέβησαν στην οδό Λαρίσης και είδαν τον βωμό.






Ανακοίνωσαν μάλιστα στον κ. Καγιανίν ότι θα ξανάρθουν αλλά έκτοτε, παρότι πέρασαν αρκετές εβδομάδες... ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Με το δίκιο του ο πολίτης διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση, γιατί όπως λέει, αν είναι σημαντικό εύρημα μπορεί να το κλέψουν κάποιοι ή να το καταστρέψουν με αποτέλεσμα να βρει αυτός τον μπελά του.

Σημειώνεται ότι πριν από αρκετά χρόνια ο κ. Καγιανίν είχε ανασύρει από τη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου ένα αμφορέα, τον οποίο είχε παραδώσει στην Αρχαιολογία και είχε αμοιφθεί μάλιστα γι’ αυτό.
zougla.gr
Πηγή:rodiaki.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *